Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Scheidingswanden

Scheidingswand

Uitgebreid aanbod scheidingswanden

Inofec Kantoormeubelen biedt online een uitgebreid assortiment scheidingswanden aan in haar webshop. Een scheidingswand is ideaal om een kantoor flexibel in te delen. Ook is een afschermwand perfect om meer privacy te creëren voor medewerkers. Binnen het assortiment van Inofec Kantoormeubelen vind je mobiele scheidingswanden, staande scheidingswanden en een opzetwand voor op het bureau.

Scheidingswand in verschillende varianten

De staande en mobiele scheidingswanden zijn te bestellen in een koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. Met name wanneer je meerdere wanden naast elkaar wilt plaatsen in een kantoor, adviseren wij koppelbare scheidingswanden.

Alle scheidingswanden en opzetwanden zijn in verschillende afmetingen leverbaar. En of je nu een scheidingswand in wit, zwart of oranje zoekt: we bieden ook scheidingswanden in diverse kleuren.

Geluiddempende wanden

Een scheidingswand en opzetwand is ook te bestellen als akoestische scheidingswand. Akoestische wanden hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen. Hierdoor dragen deze geluiddempende wanden bij aan een goede akoestiek in de ruimte.

Lage scheidingswand

Een opzetwand is eigenlijk een lage scheidingswand voor op het bureau. Een scheidingswand bureau plaats je tussen twee bureaus in om meer rust en privacy op de werkplek te creëren. Het is ook mogelijk om een akoestische bureau scheidingswand te plaatsen. Deze opzetwand filtert het geluid wat erin terecht komt en zorgt dat het niet door de hele ruimte terug kaatst. Dit zorgt voor een prettigere akoestiek op kantoor.

 

Tip! Breidt een opzetwand uit met accessoires als een materiaal- of brievenbakje.

Scheidingswand kopen

Iedere scheidingswand en opzetwand die je in de online webshop vindt, zijn al binnen 10 werkdagen leverbaar. Buiten ons standaard assortiment, dat direct uit voorraad leverbaar is, bieden we nog legio mogelijkheden. Hiervoor geldt echter wel een langere levertijd. Dus heb je een specifieke wens met betrekking tot een scheidingswand of opzetwand voor jouw kantoor? Neem dan contact op met onze afdeling verkoop. Voor ieder inrichtingsvraagstuk biedt Inofec Kantoormeubelen een oplossing.

Gebruiksklare levering van jouw scheidingswanden

Inofec Kantoormeubelen levert alle scheidingswanden en opzetwanden voor jouw kantoor volledig gebruiksklaar op. Dit betekent dat jouw nieuwe wanden netjes op locatie worden geplaatst en gemonteerd. Je hoeft enkel aan te geven op welke locatie en in welke kantoren de scheidingswanden en/of opzetwanden geleverd mogen worden. Bovendien nemen onze bezorgers al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuvriendelijke manier verwerkt kan worden. Deze service bieden wij kosteloos aan, dus hier hoef je geen extra kosten voor te betalen.

Jouw gehele kantoor inrichten met Inofec Kantoormeubelen

Naast bovenstaande scheidingswanden en opzetwanden biedt Inofec Kantoormeubelen nog vele andere kantoormeubelen aan in haar online assortiment. Elke kamer op kantoor kun je inrichten met het meubilair van Inofec Kantoormeubelen. Van kantoortuin tot kantine, en van conferentieruimte tot entree en wachtkamer. Het aanbod meubels omvat onder meer een mooie collectie bureaustoelen, bureaus, presentatiemateriaal, archiefkasten, directiemeubelen en garderobekasten. Bovendien is al het kantoormeubilair dat in de webshop staat direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld). Zodoende kun je al binnen 10 werkdagen over een nieuwe kantoorinrichting beschikken.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×