Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Scheidingsschermen

U wilt uw kantoorruimte flexibel kunnen indelen of afscheiden, maar u wenst hier wel een betaalbare oplossing voor? Dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij leveren een ruime collectie scheidingsschermen die privacy bieden en daarnaast ook geluid kunnen absorberen. Er zijn namelijk ook akoestische schermen te bestellen, naast de niet-akoestische versie. De scheidingsschermen zijn verkrijgbaar als staande schermen, mobiele schermen en schermen die op de bureautafels te plaatsen zijn. Al deze scheidingsschermen zijn te bestellen in verscheidene afmetingen en kleuren.

Eenvoudig online scheidingsschermen bestellen

Inofec Kantoormeubelen heeft een mooie collectie voordelige scheidingsschermen in de online webshop opgenomen. Dankzij deze scheidingsschermen kunt u een kantoorruimte in een handomdraai afscheiden of flexibel indelen. De scheidingsschermen zijn gemaakt van lichte materialen, waardoor u ze gemakkelijk kunt verplaatsen. Dus ook wanneer u de schermen in een andere ruimte wenst te gebruiken. Daarnaast hebben de akoestische schermen de positieve eigenschap geluid te absorberen. Met name in een grote kantoortuin van bijvoorbeeld een call center kan geluidsoverlast ontstaan. Door deze scheidingsschermen in de ruimte te plaatsen, worden omgevingsgeluiden tot een acceptabel minimum beperkt. Mensen kunnen zich hierdoor weer beter op hun werkzaamheden concentreren. De scheidingsschermen zijn leverbaar als staande en mobiele schermen welke beide ook weer te verkrijgen zijn als koppelbare en niet-koppelbare schermen. Tevens vindt u opzetschermen in ons assortiment. Al deze scheidingsschermen kunt u bestellen in meerdere afmetingen en kleuren.

Voordelig en compleet assortiment kantoormeubilair

Uw complete kantoor kunt u inrichten met het voordelige en complete assortiment van Inofec Kantoormeubelen. Voor iedere ruimte binnen uw bedrijf bieden wij passend meubilair. Het aanbod bestaat onder meer uit archiefkasten, ladeblokken, roldeurkasten, bureautafels, kantoorstoelen, bureaustoelen, kantinetafels, vergaderstoelen en balies. Uw nieuwe kantoormeubilair bestelt u dan ook eenvoudig via de webshop. Maar mocht u dit toch lastig vinden? Geen probleem, onze verkoopadviseurs helpen u hier graag bij. Op basis van uw input werken zij geheel vrijblijvend een inrichtingsvoorstel compleet met offerte voor u uit.

Scheidingsschermen worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle scheidingsschermen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de scheidingsschermen ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe scheidingsschermen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe scheidingsschermen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×