Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ruimteverdelers

U bent op zoek naar mooie en voordelige ruimteverdelers? Dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. In onze online webwinkel vindt u een compleet assortiment ruimteverdelers. Niet alleen om een kantoorruimte flexibel in te delen of af te scheiden, maar ook om meer privacy voor uw medewerkers te creëren. Er zijn namelijk staande en mobiele ruimteverdelers, maar ook ruimteverdelers die geschikt zijn om op bureaus te plaatsen. Bovendien zijn deze ruimteverdelers leverbaar in een akoestische en niet-akoestische variant. De akoestische ruimteverdelers zijn geluidsabsorberend, waardoor geluidsoverlast wordt beperkt. U kunt deze ruimteverdelers online kopen in diverse kleuren en afmetingen.

Geluidsabsorberende ruimteverdelers

De online webshop van Inofec Kantoormeubelen biedt een compleet en voordelig assortiment (geluidsabsorberende) ruimteverdelers. Deze ruimteverdelers zijn een prima oplossing wanneer u een ruimte flexibel wilt indelen of afscheiden. Deze ruimteverdelers zijn te bestellen als staande en mobiele wanden. De mobiele ruimteverdelers zijn voorzien van wielen, waardoor u deze nog gemakkelijker kunt verplaatsen. De staande ruimteverdelers zijn echter ook eenvoudig te verplaatsen, dit dankzij het lichte gewicht. De mobiele en staande ruimteverdelers kunt u bestellen als koppelbare en niet-koppelbare uitvoering. De koppelbare ruimteverdelers zijn aan te bevelen wanneer u meedere wanden naast elkaar wilt plaatsen. Deze zijn namelijk voorzien van magneetstrips welke zorgen voor een naadloze koppeling. Naast deze mobiele en staande ruimteverdelers hebben we ook opzetwanden in ons assortiment. Deze zijn geschikt om op bureautafels te monteren, waardoor u meer privacy voor uw medewerkers creëert. Al deze ruimteverdelers zijn leverbaar in vele afmetingen en kleuren.

Voordelige kantoormeubelen

Het assortiment van Inofec bevat niet alleen ruimteverdelers, maar nog tal van andere voordelige kantoormeubelen. U kunt echt iedere ruimte in uw bedrijf inrichten met ons kantoormeubilair, van kantoorruimtes tot vergaderzalen, en van kantine tot directiekantoor. Voor iedere ruimte bieden wij passend meubilair. Hierbij kunt u denken aan ARBO bureaustoelen, verstelbare bureaus, stevige archiefkasten, praktische ladeblokken, comfortabele fauteuils en mooie salontafels. Vindt u het lastig om zelf online uw nieuwe kantoorinrichting samen te stellen? Geen probleem, onze adviseurs werken graag een passend inrichtingsadvies voor u uit.

Ruimteverdelers worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle ruimteverdelers die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de ruimteverdelers ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe ruimteverdelers op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe ruimteverdelers van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×