Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Rolblokken

Het assortiment rolblokken is heel divers. In onze webshop vindt u namelijk diverse varianten rolblokken. Door deze diversiteit vindt u altijd wel een rolblok die in uw kantoorruimte past. Wij hebben tientallen rolblokken die wij uit voorraad kunnen leveren. Dat betekent dat u al binnen 10 werkdagen een nieuw rolblok in uw kantoorruimte heeft staan.

Uitgebreid assortiment rolblokken

Bent u op zoek naar voordelige en goede rolblokken? Dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij bieden een uitgebreid assortiment rolblokken aan tegen diverse prijzen. Veelverkochte rolblokken zijn de ladeblokken Praktika. Deze compacte rolblokken zijn leverbaar in verschillende kleuren. De rolblokken sluiten perfect aan bij de bureautafels van de meubellijnen InoPro en InoSquare. Dit geldt ook voor de staande rolblokken Uno. Ook voor de InoSmart en InoStandaard bureautafels zijn bijpassende rolblokken te bestellen. Zelfs voor de directielijnen hebben we matchende rolblokken. Alle rolblokken, ook wel ladeblokken genoemd, zijn verkrijgbaar met 2 of 3 laden. Het rolblok met 2 laden biedt ook ruimte om hangmappen in het blok te bewaren.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft naast bovengenoemde ladeblokken nog heel veel andere kantoormeubelen. In onze webshop vindt u meer dan 1.000 artikelen die wij uit voorraad leveren. Dus als u op zoek bent naar een conferentiestoel, vergadertafel, roldeurkast of magazijnstelling, wij kunnen dit allemaal leveren binnen 10 werkdagen. Bekijk nu alle kantoormeubelen in onze online webshop.

Gratis levering en montage van uw rolblokken

Alle rolblokken die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle ladeblokken ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe rolblok op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec rolblokken.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×