Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Receptiebanken

Het assortiment receptiebanken van Inofec Kantoormeubelen bestaat uit verschillende banken. Dankzij ons uitgebreide assortiment vindt u altijd een geschikte receptiebank voor uw bedrijf. Alle receptiebanken die in onze webshop vermeld staan, zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 10 werkdagen gratis bij u op kantoor geleverd en gemonteerd.

Compleet assortiment receptiebanken

Het assortiment van Inofec Kantoormeubelen bestaat uit diverse receptiebanken. U kunt onder meer kiezen uit luxe 1-persoons fauteuils tot comfortabele 3-zits banken. De receptiebanken zijn verkrijgbaar in stof, leer en kunstleer. Met name lederen en kunstleren receptiebanken zijn erg eenvoudig schoon te maken. Door bijvoorbeeld een aantal 1-zits fauteuils te combineren met een 2-zits receptiebank creëert u een ruime en aangename zithoek in uw receptieruimte. De receptiebanken zijn te bestellen in diverse kleuren als zwart, wit, oranje, groen en bruin.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse receptiebanken levert Inofec honderden kantoormeubelen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook receptiebalies en receptiestoelen, maar ook archiefkasten, bureaus, wachtkamerbanken, zaalstoelen en bureaustoelen. Wij kunnen vrijwel iedere ruimte van uw kantoor inrichten, zoals de kantoorruimte, vergaderruimte en kantine. Heeft u de meubelen snel nodig? Geen nood, wij leveren al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw receptiebanken

Alle receptiebanken die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle receptiebanken ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe banken op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe receptiebanken van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×