Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Projectstoelen Kicca

De projectstoelen Kicca zijn moderne projectstoelen die uitstekend zitcomfort bieden. Het programma van de projectstoelen Kicca is zeer uitgebreid, naast de vele kleuren, is de projectstoel ook in verschillende uitvoeringen te bestellen. Neemt u voor meer informatie over deze projectstoelen contact op met onze afdeling verkoop. Zij helpen u graag bij het maken van de juiste keuze voor uw nieuwe projectstoelen.

Diverse kantoormeubelen

Inofec levert naast de projectstoelen Kicca nog vele andere projectstoelen, zoals de projectstoelen Kalea en Tool. Maar uiteraard leveren wij ook andere meubelen voor uw kantoor. U vindt in onze webshop diverse archiefkasten, kantoorstoelen, kantoorbalies en bureaus. Alle ruimtes van uw bedrijf kunnen wij inrichten, zoals een vergaderruimte, wachtkamer of kantine. Zo kunnen wij diverse vergadertafels, kantinestoelen, directiemeubels en magazijnstellingen leveren. Dit kunnen wij allemaal binnen 10 werkdagen leveren.

Gratis levering en montage van uw projectstoelen Kicca

Alle projectstoelen Kicca worden gratis geleverd. Bovendien monteren de bezorgers van Inofec ook alle projectstoelen Kicca er plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe projectstoelen Kicca op de gewenste plaats in uw kantoorruimte. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe projectstoelen Kicca.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×