Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Projectmeubelen

Ieder project heeft een andere benadering. Of het nu om een groot of klein project gaat, voor ieder project leveren wij bijpassende meubelen. In onze webshop vindt u diverse projectmeubelen die wij uit voorraad kunnen leveren. Dat betekent dat wij deze projectmeubelen binnen 10 werkdagen kunnen leveren. Voor specifieke wensen voor projectmeubelen kunt u contact opnemen met één van onze verkoopmedewerkers. Zij kunnen u een persoonlijk advies geven en u alle mogelijkheden laten zien.

Projectstoelen en projecttafels

Bent u op zoek naar voordelige projectmeubelen? Dan ben u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. In de online webshop vindt u onder meer een uitgebreid assortiment projectstoelen en projecttafels. Bovendien zijn alle projectmeubelen direct uit voorraad leverbaar. De projectstoelen zijn leverbaar in tal van kleuren en modellen. Dit geldt ook voor de projecttafels. U heeft hierin een ruime keuze in modellen, afmetingen en kleuren. Wij kunnen ons voorstellen dat u het lastig vindt om zelf te bepalen welke projectmeubelen het beste binnen uw bedrijf passen. Onze verkoopadviseurs helpen u hier graag bij. Op basis van uw eisen en wensen wordt een inrichtingsvoorstel uitgewerkt waarbij u eveneens een offerte ontvangt. Dit advies is overigens geheel vrijblijvend.

Overige projectmeubelen

In onze online webshop vindt u diverse meubelen. Voor uw kantoor hebben wij verschillende kantoorstoelen en kantoorkasten. Maar ook voor uw kantine, wachtkamer, vergaderkamer of kleedruimte hebben wij bijpassende meubels, zoals kantinestoelen, wachtkamerstoelen, vergadertafels en lockerkasten. Voor ieder project kan Inofec u helpen met het kiezen van het juiste projectmeubilair.

Gratis levering en montage van uw projectmeubelen

Alle projectmeubelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle projectmeubels ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe projectmeubelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec projectmeubels.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×