Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Presentatiemiddelen

Inofec Kantoormeubelen biedt een uitgebreide collectie presentatiemiddelen aan. U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld whiteboards, prikborden, kantelborden en flip-overs. Al deze presentatiemiddelen zijn te bestellen in verschillende afmetingen, materialen en kleuren. De levertijd van deze presentatiemiddelen bedraagt slechts 10 werkdagen. Bovendien ontvangt u maar liefst 5 jaar garantie op alle presentatiemiddelen.

Ruim assortiment presentatiemiddelen

Wanneer u op zoek bent naar voordelige presentatiemiddelen, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. U vindt in onze online webshop een ruim aanbod aan verschillende presentatiemiddelen, onder meer whiteboards, flip-overs, kantelborden en prikborden. Al deze presentatiemiddelen zijn leverbaar in diverse afmetingen, materialen en kleuren. Zo zijn de whiteboards te bestellen in een gelakte en in een geëmailleerde uitvoering. Een geëmailleerd bord is duurzamer en gaat dan ook langer meer dan een gelakt bord. Wanneer u een bord in meerdere ruimtes wilt kunnen gebruiken, dan bieden de kantelborden uitkomst. Deze zijn namelijk voorzien van een verrijdbaar onderstel. Al deze presentatiemiddelen zijn uit te breiden met stiften, een wisser en magneten.

Voordelig kantoormeubilair

Naast een ruim aanbod aan presentatiemiddelen kunt u bij Inofec ook terecht voor de complete inrichting van uw kantoor. Dankzij dit ruime en voordelige aanbod zijn we in staat om iedere ruimte in te richten, van kantoorruimtes tot receptieruimte, en van kantine tot directiekantoor en wachtkamer. Om een greep uit ons brede assortiment te doen, u kunt onder andere terecht voor ergonomische bureaustoelen en bureautafels, vergadertafels en vergaderstoelen, directiemeubels, receptiemeubilair en scheidingswanden. De levertijd van het kantoormeubilair bedraagt slechts 10 werkdagen, waardoor u al binnen korte tijd over uw nieuwe kantoorinrichting kunt beschikken.

Gratis levering en montage van uw presentatiemiddelen

Alle presentatiemiddelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook de presentatiemiddelen ter plaatse, met uitzondering van de whiteboards, prikborden en combiborden. Deze worden enkel ongemonteerd geleverd, echter wel inclusief ophangmateriaal. De monteurs plaatsen uw nieuwe presentatiemiddelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Zij nemen ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe presentatiemiddelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×