Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Glassboards

Gekleurde glassboards, het stijlvolle alternatief voor whiteboards

Nieuw in het assortiment van Inofec Kantoormeubelen zijn de gekleurde glassboards. Deze glasborden zijn zowel magnetisch als beschrijfbaar, erg multifunctioneel dus. U kunt de glassboards in diverse afmetingen en kleuren bestellen. Het kleinste glasbord heeft een afmeting van 60x40 cm en dit loopt op tot een afmeting van 150x100 cm. De verkrijgbare kleuren zijn wit, zwart, rood en blauw. Het materiaal waaruit de glassboard zijn vervaardigd betreft uitvoerig getest veiligheidsglas. De glasborden zijn los te bestellen, maar ook inclusief een starterkit. Deze kit bestaat uit markers, magneten, een schoonmaakdoekje en schoonmaakspray. De glasborden worden al binnen 10 werkdagen bij u geleverd. Dus wanneer u snel en eenvoudig gekleurde glasborden wilt kopen, dan bestelt u deze via de webshop van Inofec Kantoormeubelen. Evenals bijbehorende accessoires, zoals een starterkit met o.a. markers en magneten of een afleggoot voor uw glassboard.

Gratis levering van uw gekleurde glasborden

De glassboards worden gratis geleverd door Inofec. Hier betaalt u geen extra kosten voor. Bovendien zijn alle glasborden al binnen 10 werkdagen leverbaar, doordat de borden in ons magazijn op voorraad worden gehouden. Op de dag van levering hoeft u enkel aan te geven waar de glassboards geleverd mogen worden. Onze bezorgers plaatsen de glasborden netjes in de gewenste ruimte. De glassboards worden ongemonteerd in de verpakking geleverd en dient u zelf nog te monteren.

Ruim assortiment kantoormeubelen

Deze gekleurde glasborden zijn slechts een onderdeel van ons totale assortiment. U vindt in onze webshop bijvoorbeeld ook whiteboardsprikbordencombiborden en flip-overs. Naast presentatiemiddelen treft u ook een compleet assortiment kantoormeubilair aan, meubilair voor onder meer kantoortuinen, spreekkamers, kantine, wachtruimtes of receptie. Denkt u hierbij aan bureautafels, bureaustoelen, archiefkasten, ladeblokken, kantinetafels en conferentiestoelen. Onze verkoopadviseurs geven u graag een passend advies voor uw nieuwe kantoorinrichting. Dit uiteraard geheel vrijblijvend en kostenloos.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×