Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Postkasten

In ieder bedrijf komt nog altijd fysieke post binnen. Om ervoor te zorgen dat deze post bij de juiste persoon terecht komt, biedt een postkast uitkomst. Zodoende kan de post per medewerker of afdeling verdeeld worden en hoeft de post niet rondgebracht te worden. Inofec Kantoormeubelen heeft 2 modellen postkasten in haar assortiment. Deze kasten zijn beide uit voorraad leverbaar en kunnen zodoende al binnen 10 werkdagen bij u worden geleverd.

Uitstekende kwaliteit postkasten

Een postkast is ideaal om de post onder uw medewerkers of afdelingen te verdelen. Zodoende hoeft de post niet rond gebracht te worden, maar kan deze op één centraal punt door uw medewerkers worden opgehaald. De postkasten van Inofec zijn van uitstekende kwaliteit. Zo zijn de kasten uitgevoerd met krasvaste epoxylak waardoor de postkasten beschermd zijn tegen kleine krasjes. U heeft de keuze uit 2 verschillende modellen. Het ene model postkast is voorzien van vakken die enkel door middel van magneten sluiten. De andere postkast heeft vakken die zowel individueel als centraal afsluitbaar zijn. De postkasten zijn leverbaar in de kleuren aluminium, zwart en grijs.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Inofec biedt een compleet assortiment kantoormeubelen van uitstekende kwaliteit aan. Zo kunt u naast de postkasten bij ons ook terecht voor vele andere kantoorkasten, zoals roldeurkasten, archiefkasten, ladekasten en lockerkasten. Maar Inofec biedt meer. U vindt in ons assortiment ook kantoorstoelen, kantinemeubelen, receptiestoelen, bureautafels en ladeblokken. Onze adviseurs helpen u graag op weg bij het samenstellen van de juiste kantoorinrichting. Op basis van uw eisen en wensen werken zij een inrichtingsvoorstel inclusief bijbehorende offerte voor u uit. Alle kantoormeubelen uit de webshop zijn leverbaar binnen 10 werkdagen. Hierdoor kunt u binnen no time operationeel zijn.

Postkasten gratis geleverd en gemonteerd

Alle postkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle postkasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe postkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe postkasten van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×