Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Plastic stoelen

Er zijn heel veel verschillende stoelen waaruit u kunt kiezen. Welk model vindt u het mooist en in welke kleur wilt u de stoel hebben? Daarnaast is er nog een eigenschap van een stoel belangrijk, namelijk de zitting. Hier kunt u ook verschillende keuzes in maken en één daarvan is plastic. Veel bedrijven en scholen kiezen juist voor een plastic stoel, omdat deze stoelen makkelijk zijn schoon te maken en dus veel hygiënischer zijn. Inofec Kantoormeubelen heeft verschillende plastic stoelen in haar assortiment die wij uit voorraad binnen 10 werkdagen kunnen leveren.

Gratis levering en montage van uw plastic stoelen

Wanneer u bij ons plastic stoelen koopt, dan worden de stoelen snel bij u geleverd. Een aantal van deze stoelen hebben wij namelijk op voorraad. Deze plastic stoelen kunnen wij dan binnen 10 werkdagen bij u leveren. Naast deze snelle levering plaatsen onze bezorgers ook uw nieuwe stoelen van plastic op de gewenste plaats in uw kantoor. Zodra de stoelen zijn geplaatst, nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour. Dit verpakkingsmateriaal wordt dan op een milieuverantwoorde wijze verwerkt. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe plastic stoelen van Inofec.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Naast plastic stoelen hebben wij voor u nog meer kantoormeubelen. Zo vindt u in onze webshop nog diverse stalen garderobekasten, grote hoekbureaus, mobiele ladeblokken en sledestoelen. Inofec kan alle ruimtes van uw bedrijf inrichten, van vergaderruimte tot kantine en van wachtruimte tot aan directiekantoren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u hierbij te assisteren. Op basis van uw input wordt een inrichtingsvoorstel uitgewerkt met de daarbij behorende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×