Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Papierladekasten

In onze webshop vindt u diverse papierladekasten. Voor vrijwel ieder papierformaat hebben wij een bijpassende papierladekast. Alle ladekasten zijn gemaakt van zeer sterk staal, zodat de inhoud veilig is opgeslagen. De papierladekasten zijn direct uit voorraad leverbaar en worden binnen 10 werkdagen bij u op kantoor geleverd.

Voordelige papierladekasten

De webshop van Inofec Kantoormeubelen bevat verschillende papierladekasten. Deze papierladekasten zijn geschikt voor diverse papierformaten. Zo vindt u in ons assortiment papierladekasten voor A0, A1, A3 en A4 formaat. Met name A0 en A1 papierladekasten zijn zeer geschikt om grote bouwtekeningen en dergelijke in op te bergen. Bovendien zijn deze papierladekasten voorzien van telescopische geleiding, waardoor de lades soepel openen en sluiten. Ook zijn deze papierladekasten uitgevoerd met een centraal slot, net zoals de papierladekast A3. De papierladekasten zijn in verschillende kleuren te bestellen, zoals grijs, zwart en aluminium. De papierladekasten worden in de webshop ook wel ladekasten, papierkasten of meerladekasten genoemd.

Overige kantoormeubelen

Naast bovenstaande papierladekasten heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer verschillende kantoormeubelen in haar webshop staan. Het assortiment bevat onder andere ook diverse metalen kasten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor een draaideurkast, roldeurkast, hangmappenkast en brandkast. Wij leveren niet alleen kasten, maar ook vergaderstoelen, bureaustoelen, kantinetafels en receptiebalies. Kortom, Inofec heeft heel veel verschillende soorten kantoormeubelen die geschikt zijn voor uw bedrijf.

Gratis levering en montage van uw papierladekasten

Alle papierladekasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse, met uitzondering van de A0 en A1 papierladekasten. Deze papierladekasten kunnen door een gespecialiseerde transporteur worden ingehuisd. De monteurs plaatsen uw nieuwe papierladekast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec papierladekast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×