Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ordnerrekken

In onze webshop hebben wij een aantal ordnerrekken die wij direct uit voorraad leveren. Deze ordnerrekken zijn te gebruiken voor zowel het bewaren van uw archief als voor het opslaan van producten. Het is mogelijk om meerdere ordnerrekken aan elkaar te koppelen. Alle ordnerrekken die in onze online webshop staan, leveren wij gratis binnen slechts 10 werkdagen.

Voordelige ordnerrekken

Het assortiment bestaat uit houten en stalen ordnerrekken. Deze rekken zijn ideaal om uw archief in op te slaan. De stalen ordnerrekken zijn voorzien van 5 legborden en kunnen 75kg per legbord dragen. De houten ordnerrekken kunnen maar liefst 100kg per legbord dragen en zijn eveneens voorzien van 5 legborden. Op elk legbord kunt u minimaal 10 ordners naast elkaar plaatsen, maar daarnaast zijn deze rekken ook geschikt voor het bewaren van gereedschappen. Beide modellen ordnerrekken zijn leverbaar in een basiselement dat uit te breiden is met diverse aanbouwelementen. Zodoende kunt u een hele wand met ordnerrekken maken. De ordnerrekken worden ook wel magazijnrekken of archiefrekken genoemd.

Diverse kantoormeubelen

Naast ordnerrekken levert Inofec honderden anderen kantoormeubelen. In ons online assortiment vindt u bijvoorbeeld ook verstelbare bureaus, ARBO bureaustoelen, metalen archiefkasten en luxe vergadertafels. Wij kunnen iedere ruimte in uw bedrijfspand inrichten. Wij leveren alle kantoormeubelen die in onze webshop staan al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering van uw ordnerrek

Alle ordnerrekken die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De levering van uw ordnerrekken is bovendien geheel gratis. De bezorgers leveren uw nieuwe ordnerrekken op de gewenste plaats in uw bedrijf. Uw nieuwe ordnerrek bestelt u gemakkelijk en snel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×