Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ordnermappen

Om uw facturen, orders en andere belangrijke papieren te bewaren, vindt u in onze webshop diverse ordnermappen. Deze ordnermappen kunt u weer bewaren in een archiefkast, zodat uw ordermap veilig is opgeborgen. Binnen slechts 10 werkdagen ontvangt u de ordnermappen zonder extra kosten.

Handige ordnermappen

Om uw facturen, orders, pakbonnen en dergelijke te archiveren, kan een ordnermap uitkomst bieden. U kunt de ordnermappen bestellen in maar liefst 7 kleuren, namelijk in zwart, blauw, rood, geel, groen, wit en grijs. Door bijvoorbeeld uw facturen in rode ordnermappen op te bergen en bestellingen in groene ordnermappen, kunt u op een simpele manier een systeem aanbrengen in uw archief. U kunt deze ordnermappen onder meer gebruiken in draaideurkasten, roldeurkasten en schuifdeurkasten. De ordnermappen hebben een dikte van 7cm en zijn per 20 stuks in een doos verpakt.

Overige meubilair

Inofec heeft naast de diverse ordnermappen een uitgebreid assortiment aan kantoormeubelen. Zo vindt u in onze webshop onder andere een uitgebreid assortiment aan kantoorkasten, kantoorstoelen en kantoortafels. Daarnaast leveren wij ook meubelen voor specifieke ruimtes. U kunt dan denken aan directiestoelen, vergadertafels, schoolstoelen en receptiebalies. Inofec Kantoormeubelen is de ideale partner om uw kantoorpand te voorzien van nieuwe kantoormeubelen.

Gratis levering van uw ordnermappen

De ordnermappen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De levering van uw ordnermappen is bovendien geheel gratis. U bestelt uw nieuwe ordnermappen dan ook heel gemakkelijk in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×