Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ontvangstmeubilair

Uw ontvangstruimte moet een aangename uitstraling hebben, zodat uw cliënten en bezoekers zich welkom voelen. Dit kunt u bereiken door de ontvangstruimte in te richten met het juiste ontvangstmeubilair. Er zijn diverse meubelen voor uw ontvangstruimte, zoals ontvangstbalies en ontvangststoelen. Als het ontvangstmeubilair wordt binnen 10 werkdagen geleverd.

Assortiment ontvangstmeubilair

Er zijn diverse meubelen voor uw ontvangstruimte. Om uw cliënten en bezoekers te ontvangen, mag een mooie ontvangstbalie niet ontbreken. Hierin hebben wij diverse mogelijkheden. We hebben een aantal ontvangstbalies op voorraad, maar er zijn ook vele balies die wij op bestelling kunnen leveren. Daarnaast mogen ontvangststoelen ook zeker niet ontbreken. U kunt de ontvangstruimte verder inrichten met een tijdschriftenkast, wachtkamerbank en salontafel.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse ontvangstmeubelen levert Inofec ook honderden kantoormeubelen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook tientallen stalen kasten, luxe bureaustoelen, metalen lockerkasten en mobiele ladeblokken. Met ons assortiment kunt u elke ruimte in uw pand inrichten, zoals kantoorruimtes, vergaderruimtes en kantines. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Gratis levering en montage van uw ontvangstmeubilair

Al het ontvangstmeubilair van Inofec Kantoormeubelen wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook al uw ontvangstmeubilair. De monteurs plaatsen uw nieuwe meubilair op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec ontvangstmeubilair.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×