Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ontvangstbalies

Uw klanten wilt u graag in een nette en mooie ruimte ontvangen. Een ontvangstbalie is één van de eyecatchers in uw ontvangstruimte. U kunt uw klanten ontvangen aan uw ontvangstbalie en ze professioneel te woord staan. Deze ontvangstbalies zijn leverbaar in diverse afmetingen en kleuren, zodat u de balie geheel op de ruimte af kunt stemmen. Inofec Kantoormeubelen heeft diverse ontvangstbalies in het online assortiment die al binnen 10 werkdagen geleverd kunnen worden.

Voordelige ontvangstbalies

Vaak wordt gedacht dat een ontvangstbalie erg duur is in aanschaf. Inofec Kantoormeubelen bewijst het tegendeel. Wij hebben in ons assortiment namelijk een zeer voordelige balie opgenomen. U kunt deze ontvangstbalies bestellen in 2 verschillende modellen, namelijk in een halfronde uitvoering en een balie die u geheel zelf kunt samenstellen uit een hoekelement en een aantal aanbouwelementen. Dit laatste model geeft u de mogelijkheid om zelf de gewenste afmeting van uw ontvangstbalie te bepalen. De InoRato ontvangstbalies kunt u bestellen in de kleuren peren en wengé.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse ontvangstbalies levert Inofec ook nog honderden kantoormeubelen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook diverse roldeurkasten, bureaus, wachtkamerstoelen en ladeblokken. Wij kunnen ook complete ruimtes inrichten in uw bedrijfspand. Wij leveren namelijk ook onder meer directiemeubilair, kantinemeubilair en wachtkamermeubilair. Inofec kan iedere ruimte binnen 10 werkdagen leveren en inrichten.

Gratis levering en montage van uw ontvangstbalies

Alle ontvangstbalies die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle ontvangstbalies ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe balie op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe ontvangstbalie van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×