Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

NPR Bureaustoelen

Een NPR bureaustoel gaat nog een stap verder dan een ARBO bureaustoel. Bij de NPR bureaustoelen is de bureaustoel in nog meer standen instelbaar. Dus als u zeker wilt weten dat u en uw werknemers een gezonde zithouding aannemen, kies dan voor een NPR bureaustoel. De NPR bureaustoel in onze webshop wordt binnen 10 werkdagen geleverd.

Goede NPR bureaustoelen

Hecht u veel waarde aan ergonomie? Dan adviseren wij u het gebruik van NPR bureaustoelen aan. Dankzij de uitgebreide instelmogelijkheden biedt een NPR bureaustoel veel zitcomfort. Bij NPR bureaustoelen kunt u onder meer de zithoogte en zitdiepte verstellen. Deze bureaustoelen zijn echter ook voorzien van 4D armleggers. De armleggers zijn niet alleen in hoogte verstelbaar, maar u ook de breedte én diepte instellen en u kunt de armleggers naar binnen of buiten laten wijzen. Met een NPR bureaustoel bent u dus verzekerd van een goede en gezonde bureaustoel. De NPR bureaustoelen zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse NPR bureaustoelen levert Inofec nog honderden kantoormeubelen. Wij leveren namelijk alle meubelen voor uw kantoor. Zo vindt u in onze webshop diverse stalen kasten, kantoorstoelen en bureaus. Maar ook voor andere ruimtes in uw kantoor kunnen wij meubelen leveren. Wij leveren ook bezoekersstoelen, kerkstoelen, schoolsets en jaloeziedeurkasten. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dat al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw NPR bureaustoelen

Alle NPR bureaustoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle NPR bureaustoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe bureaustoelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec NPR bureaustoel.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×