Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Metalen kasten

In de webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u honderden verschillende metalen kasten. Er zijn diverse typen metalen kasten te bestellen in onze webshop. Zo vindt u in de webshop van Inofec verschillende roldeurkasten, draaideurkasten, schuifdeurkasten en hangmappenkasten. Deze metalen kasten zijn ook in meerdere afmetingen en kleuren te bestellen. Alle metalen kasten worden binnen 10 werkdagen gebruiksklaar geleverd. Bestel daarom uw nieuwe metalen kasten bij Inofec Kantoormeubelen.

Ruim aanbod metalen kasten

U vindt in de online webshop van Inofec Kantoormeubelen een ruim assortiment metalen kasten. Deze metalen kasten zijn zeer geschikt om ordners, hangmappen en andere documenten in te archiveren. De populairste metalen kast is de draaideurkast. Deze metalen kast is erg stevig en daardoor ideaal om uw ordners in te bewaren. Bovendien zijn de draaideurkasten erg voordelig in prijs. Andere stevige metalen kasten zijn de schuifdeurkasten. Deze zijn echter wel wat duurder dan de draaideurkasten. Wanneer u een metalen kast wenst met meerdere inrichtingsmogelijkheden, dan zijn roldeurkasten perfect. U kunt deze metalen kasten inrichten met onder meer legborden en uittrekframes. Dossierkasten zijn met name ideaal in gebruik als u veel gebruik maakt van hangmappen. U kunt alle metalen kasten bestellen in diverse kleuren en afmetingen.

Overige metalen kasten

Naast bovenstaande metalen kasten zijn er nog meer verschillende metalen archiefkasten. Voor uw garderoberuimte, kleedruimte of kantine heeft Inofec verschillende garderobekasten en lockerkasten. Zo kunnen uw medewerkers of klanten hun persoonlijke bezittingen veilig opbergen. In onze webshop staan ook enkele ladekasten voor het bewaren van uw papier. Deze ladekasten zijn geschikt voor A0, A1, A3 en A4 papier. Maar als u belangrijke documenten en papieren veilig wilt bewaren, dan zijn de brandwerende archiefkasten hiervoor zeer geschikt. Kortom, Inofec heeft heel veel verschillende soorten archiefkasten die geschikt zijn voor uw bedrijf. Bekijk nu alle metalen kasten online.

Gratis levering en montage van uw metalen kasten

Alle metalen kasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle metalen kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe metalen kast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe metalen Inofec kast.

Bekijk alle metalen kasten

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×