Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Meerladekasten

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse kasten met meerdere lades. Deze meerladekasten staan in onze online webshop. Deze meerladekasten zijn bedoeld voor diverse papierformaten. Elke meerladekast is direct uit voorraad leverbaar en wordt binnen 10 werkdagen bij u op het kantoor geleverd.

Diverse voordelige meerladekasten

U vindt in het assortiment van Inofec Kantoormeubelen diverse voordelige meerladekasten. Deze meerladekasten zijn geschikt om verschillende papierformaten in te bewaren. Zo zijn er ladekasten voor A0, A1, A3 en A4 papier. De A0 en A1 meerladekasten zijn met name geschikt voor grote bouwtekeningen. Beide ladekasten zijn voorzien van 6 lades en een centraal slot. Dankzij de telescopische geleiding blijven de lades soepel rollen. De A3 meerladekast is eveneens uitgevoerd met een centraal slot, maar heeft maar liefst 13 lades. De kast biedt dus veel opbergruimte. De A4 meerladekasten zijn uiteraard geschikt om A4 documenten in te bewaren, maar u kunt hier ook kleine kantoorbenodigdheden in bewaren. De meerladekasten zijn leverbaar in diverse kleuren.

Diverse kantoormeubelen

Inofec levert niet alleen meerladekasten, maar wij leveren ook nog honderden andere kantoormeubelen. Ons assortiment bestaat bijvoorbeeld uit tientallen archiefkasten, bureautafels en bureaustoelen. Deze kantoormeubelen kunt u in iedere ruimtes gebruiken. Wij leveren namelijk ook meubelen voor specifieke ruimtes, zoals wachtkamermeubelen, directiemeubelen en ontvangstbalies. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dit kan al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw Inofec meerladekast

Alle meerladekasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe meerladekast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe meerladekasten.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×