Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Magazijnrekken

Uw producten wilt u graag op een geordende manier bewaren in uw magazijn. Inofec Kantoormeubelen heeft diverse magazijnrekken in haar webshop staan. Met deze magazijnstellingen is het mogelijk om diverse producten in te bewaren. De magazijnrekken die in onze online webshop staan, leveren wij gratis binnen slechts 10 werkdagen.

Houten en stalen magazijnrekken

Inofec Kantoormeubelen heeft houten en stalen magazijnrekken in de online webshop opgenomen. Deze magazijnrekken zijn zeer geschikt om bijvoorbeeld uw archief, gereedschappen en kleinmateriaal in op te bergen. De houten magazijnrekken kunnen in totaal een gewicht van 500kg dragen, 100kg per legbord. De stalen magazijnrekken, eveneens voorzien van 5 legborden, kunnen per legbord 75kg dragen, dus in totaal 375kg. Zowel de houten als de stalen magazijnrekken zijn te koppelen. Hierdoor kunt u meerdere magazijnrekken, ook wel archiefrekken genoemd, naast elkaar plaatsen en onderling verbinden.

Diverse kantoormeubelen

Naast magazijnrekken levert Inofec nog honderden andere kantoormeubelen. In ons online assortiment vindt u bijvoorbeeld ook stalen kasten, kantinetafels, ladekasten en bureaustoelen. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dit kan al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering van uw magazijnrekken

Alle magazijnrekken die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De levering van uw magazijnrekken is bovendien geheel gratis. De monteurs leveren uw nieuwe magazijnrekken op de gewenste plaats in uw bedrijf. Uw nieuwe magazijnrekken bestelt u gemakkelijk en snel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×