Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Luxe bureaustoelen

Er zijn verschillende soorten bureaustoelen, maar niet elke bureaustoel is geschikt voor uw kantoor. Bijvoorbeeld als u een directiekantoor gaat inrichten, dan wenst u misschien wat meer luxe. Daarom hebben wij ook een aantal luxe bureaustoelen in ons assortiment. Deze bureaustoelen hebben allemaal een lederen of kunstlederen stoffering. Daarnaast is er ook op het design gelet, zodat deze luxe bureaustoel ook in een designkantoor past. Omdat wij ook ergonomie heel belangrijk vinden, is gekozen om een aantal luxe bureaustoelen aan het assortiment toe te voegen die goedgekeurd zijn volgens de ARBO norm. Zo hebben we een luxe bureaustoel die is goedgekeurd volgens de NPR 1813 norm. Dit betekent dat de bureaustoelen van uitgebreide instelmogelijkheden zijn voorzien, waardoor de bureaustoel voor ieder individu goed is in te stellen. De luxe bureaustoelen die in onze webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Zo kunt u binnen 2 weken al gebruik maken van uw nieuwe luxe bureaustoel. Onze monteurs zorgen er bovendien voor dat de stoelen volledig voor u worden gemonteerd. Op elke stoel krijgt u 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw luxe bureaustoel

Alle luxe bureaustoelen leveren en monteren wij kosteloos. Daarnaast worden de stoelen die tot ons standaard assortiment behoren binnen 10 werkdagen geleverd. Voordat wij uw nieuwe luxe bureaustoel gaan leveren, nemen wij 2 werkdagen voor levering contact met u op om de gegevens te controleren. Op de dag van levering hoeft u enkel aan te geven in welke ruimte de stoel geplaatst mag worden. Onze bezorgers zorgen er vervolgens voor dat de bureaustoel netjes op de juiste locatie wordt gemonteerd. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct na levering uw nieuwe luxe Inofec bureaustoel in gebruik kunt nemen.

Honderden kantoormeubelen op voorraad

Naast diverse luxe stoelen levert Inofec nog honderden andere kantoormeubelen. Wij leveren namelijk alle meubelen voor uw kantoor. Zo vindt u in onze webshop diverse stoelen voor kantoor, brandkasten en lockers. Ook voor een vergaderruimte, wachtkamer of kantine hebben wij bijpassende meubelen, zoals een vergaderstoel, receptiebalie en kantinetafel. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dat al binnen 10 werkdagen. Wilt u weten wat Inofec Kantoormeubelen voor uw inrichting kan betekenen, neem dan heel vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×