Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Lockers

Als uw werknemers en/of klanten hun persoonlijke spullen veilig willen bewaren, dan kan dit in een locker. In ons assortiment hebben wij ook een aantal lockers staan. Het standaard assortiment bestaat uit kasten met 5, 10 of 15 lockers. Iedere locker is afzonderlijk afsluitbaar. Zo heeft iedere gast of medewerker een eigen locker waar niemand anders in kan. Mocht het toch gebeuren dat er een sleutel kwijt raakt, dan kan de locker door middel van een moedersleutel worden geopend. Iedere locker heeft een etikettenhouder. Zo kunt u de lockers genummerd worden. Wij vinden de stevigheid en duurzaamheid belangrijk en daarom leveren wij stalen lockers. De lockers kunnen hierdoor jarenlang mee gaan.

De lockerkasten met een grijze behuizing en antracietkleurige lockers zijn uit voorraad leverbaar. Op aanvraag kunnen wij zowel de kast als de lockers in tal van andere kleuren leveren. Als u meer wilt weten over de mogelijkheden, neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Houd er rekening mee dat bij speciale aanvragen de levertijd en prijzen zullen afwijken.

Gratis levering en montage van uw lockers

Alle lockers die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle lockers ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe locker op de gewenste plaats in uw bedrijf. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe lockers van Inofec.

Diverse kantoormeubelen

Inofec levert niet alleen lockers, maar levert ook nog honderden andere kantoormeubelen. U vindt in onze webshop dan ook een ruime keuze aan diverse kantoorkasten, vergadertafels, scheidingswanden en conferentiestoelen. Niet alleen uw kantoorruimte kunnen wij inrichten, maar ook andere ruimtes, zoals uw kantine of vergaderzaal. Naast het assortiment kantoormeubelen hebben wij een assortiment schoolmeubels. De lockers worden ook veel toegepast op scholen. Ook uw school of instructieruimtes kunnen wij volledig inrichten met nieuwe schoolstoelen, schooltafels of schoolkasten. Wilt u weten wat Inofec Kantoormeubelen voor u kan betekenen, neem dan nu geheel vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×