Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Leren bureaustoelen

Voor optimaal comfort tijdens uw werkzaamheden is een bureaustoel leer een goede optie. Een leren bureaustoel geeft niet alleen een zeer goed comfort, maar heeft ook een degelijke uitstraling. Daarom zal een lederen bureaustoel vaak te zien zijn in directiekantoren. In onze webshop vindt u ook een aantal bureaustoelen die met leer of kunstleer zijn bekleed. Alle lederen bureaustoelen zijn bekleed met zwart leer. De bureaustoel Imo is echter ook te verkrijgen in wit leer.

Iedere leren bureaustoel die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Dat betekent dat u al binnen 2 weken over een nieuwe lederen bureaustoelen kunt beschikken. Deze bureaustoelen leer houden we op voorraad, waardoor we deze snel kunnen leveren. Bovendien ontvangt u op alle bureaustoelen nog eens 5 jaar garantie.

Gratis levering en montage van uw bureaustoel leer

De bureaustoelen leer worden gratis geleverd en gemonteerd. Dat betekent dat er geen extra kosten meer bijkomen. Twee werkdagen voor levering nemen wij contact met u op om de aflevering van de leren bureaustoelen met u af te stemmen. Op de dag van levering dient u enkel aan te geven waar de bureaustoelen moeten komen. De bezorgers monteren dan uw nieuwe bureaustoel leer op de juiste locatie. Nadat zij klaar zijn, wordt al het verpakkingmateriaal verzameld en mee retour genomen. Uw kantoor wordt netjes achtergelaten en de leren bureaustoelen zijn direct klaar voor gebruik.

Overige kantoormeubelen

Het assortiment bureaustoelen is slechts een onderdeel van het totale assortiment wat Inofec Kantoormeubelen biedt. Zo vindt u in ons assortiment onder andere ook scheidingswanden, directiemeubilair, ladeblokken en werkplaatsstoelen. Met ons assortiment kantoormeubilair kunt u elke ruimte in uw pand inrichten, zoals kantoorruimtes, kantines, directiekantoren en vergaderzalen. Wilt u weten wat de mogelijkheden voor u zijn, neem dan vrijblijvend contact met ons op.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×