Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Legbordstellingen

Inofec kantoormeubelen heeft diverse legbordstellingen in haar online webshop staan. Deze legbordstellingen zijn geschikt om uw archief in te bewaren, maar u kunt deze stellingen ook gebruiken voor uw magazijn. De legbordstellingen die in onze webshop staan, leveren wij standaard binnen 10 werkdagen.

Houten en stalen legbordstellingen

Inofec Kantoormeubelen heeft zowel houten als stalen legbordstellingen in haar assortiment. Deze legbordstellingen zijn uitstekend geschikt om onder meer uw archief, gereedschappen en kleinmateriaal in te bewaren. De houten legbordstellingen hebben een draagvermogen van 100kg per legbord, dus met in totaal 5 legborden kan deze stelling maximaal 500kg dragen. De stalen legbordstellingen kan in totaal 375kg aan gewicht dragen, 75kg per legbord. Zowel de houten als de stalen legbordstellingen zijn te koppelen. Zodoende kunt u dus meerdere legbordstellingen, ook wel magazijnstellingen genoemd, naast elkaar plaatsen en verbinden.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft naast bovengenoemde legbordstellingen nog heel veel andere kantoormeubelen. In onze webshop vindt u meer dan 1.000 artikelen die wij uit voorraad leveren. Een goede vervanger van de legbordstelling is de archiefkast. U kunt bijvoorbeeld kiezen voor een draaideurkast, roldeurkast, schuifdeurkast of andere metalen kast. In onze webshop kunt ook terecht wanneer u op zoek bent naar een bureaustoel of bureautafel. Alle kantoormeubelen die in onze webshop staan, kunnen wij binnen 10 werkdagen leveren.

Gratis levering van uw legbordstellingen

Alle legbordstellingen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. De levering van uw legbordstellingen is bovendien geheel gratis. De monteurs leveren uw nieuwe legbordstellingen op de gewenste plaats in uw bedrijf. Uw nieuwe legbordstellingen bestelt u gemakkelijk en snel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×