Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Laboratoriumstoelen

Inofec is gespecialiseerd in het leveren van kantoormeubelen. Wij leveren ook meubels die niet alleen te gebruiken zijn in een kantoor. Zo hebben wij ook stoelen die u in een laboratorium kunt gebruiken. Ons assortiment bestaat uit een aantal laboratoriumstoelen. Deze stoelen zijn in meerdere uitvoeringen leverbaar. Mocht de gewenste laboratoriumstoel er toch niet tussen zitten, dan kun u altijd contact met ons opnemen wat de mogelijkheden zijn.

Voordelige laboratoriumstoelen

U vindt in onze webshop verschillende laboratoriumstoelen. Deze stoelen zijn leverbaar in diverse modellen en kleuren. De voordeligste laboratoriumstoel is de kruk Ino. Deze kruk kost slechts €26,- en is bovendien stapelbaar. Maar voor meer comfort hebben wij ook andere stoelen. Zo hebben wij in ons assortiment de Ino W7. Deze stoel is voorzien van wieltjes, waardoor u zich snel van de ene werkplek naar de andere werkplek kunt benaderen. Tevens heeft deze stoel een PU zitting. Dan hebben wij ook laboratoriumstoelen die leverbaar zijn met een gestoffeerde of een lederen bekleding. Deze stoelen zijn allemaal leverbaar in de kleur zwart. Wilt u een andere kleur, dat kan. Neem hiervoor contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Inofec heeft, naast laboratoriumstoelen, nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Ons assortiment bestaat o.a. uit hoekbureaus, vergadertafels, kantinestoelen, balies, en directiemeubilair. Wij kunnen iedere ruimte binnen uw bedrijf inrichten, van kantoorruimtes tot kantine, en van wachtkamer tot directiekantoor. En dat binnen slechts 10 werkdagen, dus u bent binnen no time operationeel.

Gratis levering en montage van uw laboratoriumstoelen

De laboratoriumstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle laboratoriumstoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe laboratoriumstoel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec laboratoriumstoel

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×