Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kunststof stoelen

Stoelen zijn in verschillende uitvoeringen leverbaar. Naast de verschillende uitvoeringen is er ook een verschil in de bekleding van de stoel, bijvoorbeeld kunststof. Veel bedrijven kiezen voor een kunststof stoel, omdat deze stoelen makkelijk zijn schoon te maken. Daarom kiezen ook veel grote bedrijven en scholen voor kunststof stoelen in de kantine, aula en andere ruimtes. Inofec Kantoormeubelen heeft verschillende kunststof stoelen in haar assortiment.

Gratis levering en montage van uw kunststof stoelen

Wanneer u bij ons kunststof stoelen koopt, dan worden de stoelen snel bij u geleverd. Een aantal van deze stoelen hebben wij namelijk op voorraad. Deze kunststof stoelen kunnen wij dan binnen 10 werkdagen bij u leveren. Naast deze snelle levering plaatsen onze bezorgers ook uw nieuwe stoelen van kunststof op de gewenste plaats in uw kantoor. Zodra de stoelen zijn geplaatst, nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour. Dit verpakkingsmateriaal wordt dan op een milieuverantwoorde wijze verwerkt. Dit betekent dat u na levering direct gebruik kunt maken van uw nieuwe kunststof stoelen van Inofec.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Naast kunststof stoelen hebben wij voor u nog meer kantoormeubelen. Zo vindt u in onze webshop nog diverse akoestische scheidingswanden, stalen dossierkasten, trendy kantinestoelen en luxe directiestoelen. Inofec kan alle ruimtes van uw bedrijf inrichten, van kantoor tot kantine en van wachtruimte tot aan directiekantoren. Onze adviseurs staan voor u klaar om u hierbij te assisteren. Op basis van uw input wordt een inrichtingsvoorstel uitgewerkt met de daarbij behorende offerte. Zo weet u precies waar u aan toe bent.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×