Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kerkstoelen

Is uw kerk of crematorium toe aan vervanging van de stoelen? Dan heeft Inofec Kantoormeubelen diverse stoelen die uw kerk of crematorium weer een nieuwe uitstraling kunnen geven. In onze webshop vindt u diverse kerkstoelen die wij binnen 10 werkdagen kunnen leveren en monteren. Dat betekent dat u binnen 2 weken een compleet nieuwe inrichting kunt hebben.

Comfortabele kerkstoelen

De voordelige stoel Ligo is een ideale kerkstoel die zeer veel zitcomfort biedt. Deze kerkstoel is voorzien van een zeer stevig en solide 4-poots onderstel. De zitschaal is gemaakt van HPL, waardoor de kerkstoel goed beschermd is tegen krassen en slijtage. Optioneel kunt u de kerkstoel Ligo uit laten voeren met een comfortabel zitkussen. De kerkstoelen Ligo zijn stapelbaar. U kunt de stoel Ligo ook bestellen als bureaustoel. De stoel is dan uitgevoerd met een gasveer waarmee de zithoogte ingesteld kan worden. Standaard leveren wij de kerkstoelen Ligo met een aluminium poot en de zitschalen zijn te bestellen in de kleur beuken, wit en antraciet. Voor andere kleuren kerkstoelen kunt u contact opnemen met de afdeling verkoop.

Overige meubelen

In onze online webshop vindt u nog honderden andere meubelen. Zo kunnen wij ook andere ruimtes inrichten, zoals een kantoor. Wij leveren tientallen verschillende bureautafels, bureaustoelen en archiefkasten. Maar wij leveren ook specifieke meubelen die gebruikt worden in verschillende ruimtes, zoals kantinemeubels, directiemeubels, schoolmeubels en wachtkamermeubels. Inofec Kantoormeubelen kan iedere ruimte in uw kerk inrichten.

Gratis levering en montage van uw kerkstoelen

Alle kerkstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kerkstoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kerkstoelen op de gewenste plaats in uw kerk of crematorium. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kerkstoelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×