Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kassastoelen

Uw kassamedewerkers moeten vaak de hele dag zitten en daarom is het belangrijk dat zij op een aangename stoel kunnen werken. Wij hebben een aantal kassastoelen opgenomen in onze webshop. Deze kassastoelen zijn speciaal ontworpen, zodat uw werknemers voor een langere tijd hun werkzaamheden kunnen uitvoeren. Deze stoelen kunnen wij binnen 10 werkdagen leveren.

Kassastoelen

In onze webshop vindt u een aantal stoelen die zeer geschikt zijn als kassastoel. Alle kassastoelen zijn in hoogte verstelbaar, zodat iedere medewerker de gewenste werkhoogte in kan stellen. Enkele kassastoelen zijn tevens voorzien van een voetenring. Dankzij deze voetenring krijgen uw voeten toch voldoende ondersteuning. Vaak zijn de kassastoelen uitgevoerd met glijdoppen, waardoor de stoel goed op zijn plaats blijft staan. U kunt de kassastoelen met of zonder armleggers bestellen. Een aantal veel verkochte kassastoelen zijn de modellen InoPro II, InoW16 en InoW13.

Overige kantoormeubelen

Inofec heeft nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Wij hebben een uitgebreid assortiment aan diverse kantoorkasten. Zo kunt u bij ons terecht voor een roldeurkast, dossierkast, brandkast en draaideurkast. Daarnaast hebben wij ook diverse bureautafels, balies en magazijnrekken. Inofec Kantoormeubelen kan iedere ruimte in uw kantoorpand inrichten. Neem contact op met onze afdeling verkoop voor een vrijblijvend advies.

Gratis levering en montage van uw kassastoelen

De kassastoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kassastoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kassastoel op de gewenste plaats in uw bedrijf. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kassastoel.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×