Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantoortafels

Inofec Kantoormeubelen heeft een breed assortiment aan kantoortafels

Binnen ons programma vindt u onder meer in hoogte verstelbare kantoortafels en kantoortafels met een vaste hoogte. De keuze zal afhangen van het gebruik van de kantoortafels. De diverse kantoortafels zijn onder te verdelen in diverse meubellijnen die ieder weer hun eigen kenmerken hebben. Alle kantoortafels in onze webshop worden binnen slechts 10 werkdagen bij u geleverd en gemonteerd.

Uitgebreid assortiment kantoormeubelen

U vindt in het assortiment van Inofec honderden verschillende kantoortafels. U kunt al deze kantoortafels eenvoudig online bestellen in de webshop. Het aanbod bestaat onder meer uit bureautafels, al dan niet in hoogte verstelbaar, kantinetafels, vergadertafels, directietafels en aanbouwtafels. Voor iedere ruimte is er dus een bijpassende kantoortafel te vinden. De kantoortafels zijn ook onder te verdelen in meubellijnen welke ieder hun eigen uitstraling hebben. De kantoortafels van de INOSmart en INOSquare lijn bijvoorbeeld hebben een minimalistische en moderne uitstraling. Ook verschillende de diverse kantoortafels in prijs. U kunt al deze kantoortafels in diverse kleuren bestellen.

Overige kantoortafels

Naast bovenstaande kantoortafels heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer kantoormeubilair. In onze webshop staan ook enkele bureaustoelenarchiefkastenladeblokken en kantinemeubelen. Met het kantoormeubilair van Inofec kunt u iedere ruimte binnen uw bedrijf inrichten. Bovendien zijn alle kantoormeubelen die in de webshop staan al binnen slechts 10 werkdagen leverbaar. Ook wordt alles gratis voor u gemonteerd.

Gratis levering en montage van uw kantoortafels

Alle kantoortafels die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kantoortafels ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoortafel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kantoortafel.

 

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×