Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantoorstoelen

Online assortiment kantoorstoelen

Het online assortiment van Inofec Kantoormeubelen bestaat uit diverse kantoorstoelen. Voor iedere ruimte hebben wij een passende kantoorstoel. Iedere ruimte vereist immers een andere kantoorstoel. Door de grote diversiteit aan kantoorstoelen heeft u voldoende keuze om de juiste kantoorstoelen te vinden voor uw bedrijf. Het assortiment van Inofec bestaat onder meer uit bureaustoelenvergaderstoelenkrukkenkantinestoelenprojectstoelen en wachtkamerbanken. Eén van de belangrijkste kantoorstoelen in uw bedrijf is uiteraard de bureaustoel. Inofec heeft een brede collectie bureaustoelen, waaronder goedkope bureaustoelen, voordelige ARBO gekeurde bureaustoelen en exclusieve bureaustoelen. Andere veelvuldig toegepaste kantoorstoelen in een bedrijf zijn vergaderstoelen en kantinestoelen. Alle stoelen voor uw kantoor zijn direct uit voorraad leverbaar en worden al binnen 10 werkdagen geleverd (tenzij anders vermeld). Dat betekent dat u binnen 2 weken een nieuw ingericht kantoor kunt hebben. Wij leveren en monteren uw nieuwe kantoorstoelen geheel gratis.

Gratis levering en montage van uw kantoorstoelen

Alle kantoorstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Het kopen van kantoorstoelen is heel eenvoudig. Binnen een minuut heeft u een een nieuwe stoel voor uw kantoor besteld. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle stoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoorstoel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe kantoorstoel van Inofec.

Overige meubelen

Naast diverse kantoorstoelen hebben wij voor u nog meer meubelen in ons assortiment. Zo vindt u in onze online webshop onder andere nog diverse stalen kasten, bureautafels, receptiebalies en lockerkasten. Inofec kan alle ruimtes van uw bedrijf inrichten, van kantoor tot kantine en van wachtruimte tot aan directiekantoren. Neem contact op voor een vrijblijvende afspraak bij u op locatie. Uiteraard bent u ook van harte welkom in onze showroom. Of koop direct online uw nieuwe kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×