Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Zadelkrukken

Goede en voordelige zadelkrukken koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Een goede zadelkruk is nodig om uw werkzaamheden goed uit te kunnen voeren. Wij hebben een aantal zadelkrukken in ons standaard assortiment die aansluiten bij uw behoeftes. Deze zadelkrukken worden door verschillende beroepsgroepen gebruikt, waaronder artsen, dokters, fysiotherapeuten en kappers, maar ook door magazijnmedewerkers. In feite zijn de zadelkrukken voor vele beroepsgroepen geschikt. De vormgeving van de zadelkruk stimuleert namelijk een gezonde zithouding. Ons assortiment bevat diverse modellen. Deze zadelkrukken zijn in hoogte instelbaar. Hierdoor zijn deze zadelkrukken geschikt voor werkbladhoogtes variërend van 70cm tot 100cm hoog. De zittingen van de zadelkrukken zijn gemaakt van kunstleer of van PU. Alle zadelkrukken zijn al leverbaar binnen 10 werkdagen. De snelle levertijd kunnen wij realiseren door het feit dat alle zadelkrukken in ons magazijn op voorraad worden gehouden. U bestelt uw nieuwe zadelkrukken dan ook snel en simpel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Gratis levering en montage van uw zadelkrukken

De zadelkrukken die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle zadelkrukken ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe zadelkrukken op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec zadelkruk.

Compleet assortiment kantoormeubelen

Inofec heeft nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Ons assortiment bestaat uit diverse meubelen, zoals bureautafels, kantoorstoelen, archiefstellingen, jaloeziedeurkasten, schoolstoelen en archiefkasten. Wij kunnen iedere ruimte in uw bedrijfspand inrichten, waaronder uw kantoortuin, kantine, wachtkamer, vergaderkamer en directiekantoor. Zo kunt u binnen slechts 10 werkdagen over een nieuwe kantoorinrichting beschikken. Om uw nieuwe inrichting samen te stellen kunt u online gaan shoppen, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om het meubilair zelf te aanschouwen en uitproberen. Indien gewenst komen onze adviseurs ook bij u op locatie langs voor een vrijblijvend advies.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×