Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Werkplaatsstoelen

Goede werkplaatsstoelen koopt u bij Inofec Kantoormeubelen

Een goede stoel is onmisbaar om uw werkzaamheden goed uit te kunnen oefenen, dit geldt ook wanneer u uw werkzaamheden in een magazijn of op een werkplaats uitvoert. Inofec Kantoormeubelen heeft diverse werkplaatsstoelen in haar online webshop staan. Deze werkplaatsstoelen zijn bijna allemaal in hoogte verstelbaar, zodat u de hoogte van de stoel kunt aanpassen aan de hoogte van uw werkblad en uw lengte. Enkele werkplaatsstoelen zijn uitgevoerd met een voetring, zodat u uw voeten hierop kunt laten rusten. Er zijn werkplaatsstoelen met glijdoppen en met wielen. Wanneer u tijdens uw werkzaamheden veel van plaats moet wisselen, raden wij u uiteraard aan voor een werkplaatsstoel met wielen te kiezen. Deze werkplaatsstoelen worden naast het gebruik in een magazijn of werkplaats ook regelmatig gebruikt in een kapperszaak of winkel. Alle werkplaatsstoelen die in de webshop staan worden binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd. Uw nieuwe werkplaatsstoelen bestelt u dan ook snel en eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Gratis levering en montage van uw werkplaatsstoelen

De werkplaatsstoelen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle werkplaatsstoelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe werkplaatsstoel op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren van de bedrijfsstoelen nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec werkplaatsstoel.

Ruime keuze aan kantoormeubelen en schoolmeubilair

Inofec heeft nog honderden andere kantoormeubelen in haar assortiment. Ons assortiment bestaat uit diverse bureaus, zoals hoekbureaus, computerbureaus en schooltafels . Daarnaast hebben wij ook diverse stoelen, zoals een bureaustoel, wachtkamerstoel, schoolstoel en vergaderstoel. Inofec Kantoormeubelen kan iedere ruimte in uw kantoorpand inrichten. Onze adviseurs maken een inventarisatie van uw eisen en wensen met betrekking tot de inrichting. Op basis van deze gegevens werken zij een tekening met bijbehorende offerte voor u uit. Bovendien zijn alle kantoormeubelen die in de webshop staan direct uit voorraad leverbaar (tenzij anders vermeld). Zo kunt u binnen no time over een nieuwe kantoorinrichting beschikken.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×