Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Krukken

Bent u op zoek naar goede en voordelige krukken? Dan biedt Inofec Kantoormeubelen een aantrekkelijk assortiment aan. U vindt in onze webshop diverse krukken voor scherpe prijzen. Populaire krukken zijn de barkrukken Tremo en Sensi. Maar we hebben ook eenvoudige, maar comfortabele zadelkrukken en werkplaatskrukken in ons assortiment. Zadelkrukken worden vaak gebruikt door fysiotherapeuten en kappers. De zadelkruk Ino W6 is een populair model dat uitstekende ondersteuning biedt en zodoende een gezonde zithouding stimuleert. De meeste zadelkrukken zijn in hoogte verstelbaar, zodat u zelf de gewenste zithoogte kunt bepalen. Andere voorbeelden van krukken zijn de krukken Ino, Ino W15 en Ino W5. Met name de krukken Ino W15 en Ino W5 worden veel verkocht. De werkkruk Ino W15 is uitgevoerd met voetsteunen op verschillende hoogtes en de kruk Ino W5 is traploos in hoogte verstelbaar.

Alle krukken die u in onze webshop vindt, worden al binnen 10 werkdagen geleverd en gemonteerd. Dus wanneer u op zoek bent naar voordelige krukken, koopt u deze snel en simpel via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen. Wilt u graag advies in welke werkplaatskrukken voor uw bedrijf geschikt zijn, onze verkoopadviseurs helpen u graag bij het maken van de juiste keuze. Indien gewenst kunt u een kruk zelfs op proef geplaatst krijgen, zodat u deze eerst kunt uitproberen.

Gratis levering en montage van uw krukken

Doordat Inofec Kantoormeubelen de krukken die in de webshop zijn opgenomen op voorraad houdt, kunnen we al binnen slechts 10 werkdagen bij u leveren. Bovendien worden alle krukken gratis geleverd en gemonteerd door onze bezorgers. U hoeft enkel aan te geven in welke ruimte de krukken geleverd dienen te worden en onze bezorgers doen de rest. Al het verpakkingsmateriaal wordt verwijderd en mee retour genomen, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze afgevoerd kan worden. Na de levering kunt u uw nieuwe krukken dus direct in gebruik nemen.

Uitgebreid assortiment kantoormeubilair

Inofec Kantoormeubelen heeft naast krukken nog een veel uitgebreidere collectie kantoorstoelen. Hierbij kunt u denken aan bureaustoelen, kantinestoelen, projectstoelen en stahulpen. Daarnaast bieden we ook bureautafels, kantoorkasten, ladeblokken, receptiemeubilair en diverse kantoorbenodigdheden aan. Dankzij dit ruime assortiment kantoormeubilair kunt u iedere ruimte in uw kantoor inrichten. Samen met de snelle en gratis levering en de garantietermijn van maar liefst 5 jaar is Inofec de perfecte partner op het gebied van kantoormeubelen. Wij weten u geheel te ontzorgen als het om de inrichting van uw kantoor gaat.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×