Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantoorschermen

Bent u op zoek naar voordelige kantoorschermen? Dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Wij bieden u een compleet en zeer betaalbaar aanbod kantoorschermen. Ons assortiment bestaat uit mobiele kantoorschermen, staande kantoorschermen en kantoorschermen die geschikt zijn voor bureautafels. De kantoorschermen zijn niet alleen licht van gewicht, maar zijn tevens in een akoestische en niet-akoestische variant te bestellen. De akoestische kantoorschermen hebben de positieve eigenschap geluid te absorberen. Hierdoor wordt geluidsoverlast voorkomen. U kunt deze kantoorschermen in verschillende maten en kleuren bestellen.

Geluidsabsorberende kantoorschermen voor uw kantoor

Inofec Kantoormeubelen biedt een compleet en voordelig assortiment kantoorschermen. Deze kantoorschermen, ook bekend als afschermwanden, zijn ideaal wanneer u meer privacy voor uw medewerkers wilt creëren of een kantoorruimte anders wilt indelen of afscheiden. Dankzij het lichte gewicht zijn de kantoorschermen gemakkelijk verplaatsen. Daarnaast zijn ze te bestellen in een geluidsabsorberende en niet-geluidsabsorberende variant. Zoals de omschrijving al aangeeft zorgen de geluidsabsorberende wanden ervoor dat geluidsoverlast tot een minimum wordt beperkt. De kantoorschermen zijn te bestellen in diverse uitvoeringen; staande kantoorschermen, mobiele kantoorschermen en kantoorschermen voor bureautafels. De staande en mobiele kantoorschermen zijn verkrijgbaar in een koppelbare en niet-koppelbare versie. Indien u meerdere schermen naast elkaar wilt plaatsen, raden wij u aan om koppelbare schermen te nemen. Deze zijn namelijk uitgerust met het slimme Magnetyx koppelsysteem. Dit betekent dat deze kantoorschermen voorzien zijn van magneetstrips welke ervoor zorgen dat ze naadloos op elkaar aansluiten. De kantoorschermen voor uw bureautafels, ook wel opzetwanden genoemd, zijn op diverse manieren te bevestigen. Onder meer met beugels of schroeven, maar ook door een losse tafelsteun. Al deze kantoorschermen kunt u bestellen in tal van kleuren en afmetingen.

Voordelige kantoormeubelen

Inofec Kantoormeubelen biedt meer dan alleen kantoorschermen. U kunt bij ons ook terecht voor onder andere kantoorstoelen, verstelbare bureautafels, roldeurkasten, dossierkasten, vergadertafels, conferentiestoelen en receptiemeubilair. Zo is het mogelijk echt iedere ruimte binnen uw bedrijf te voorzien van een nieuwe kantoorinrichting. Onze verkoopadviseurs helpen u hier graag bij. Op basis van uw eisen en wensen werken zij een passend inrichtingsadvies uit. Dit kan bij u op locatie, maar u bent uiteraard ook van harte welkom in onze showroom. Hier heeft u de mogelijkheid om de kantoormeubelen te aanschouwen en te proberen.

Kantoorschermen worden gratis geleverd en gemonteerd

Alle kantoorschermen die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec de kantoorschermen ook ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoorschermen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe kantoorschermen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×