Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantoormeubilair voor zorginstellingen

Inofec Kantoormeubelen levert een compleet assortiment kantoormeubilair. Vooral op het gebied van ARBO goedgekeurd meubilair is Inofec erg sterk. Uit ervaring weten we dat, zeker bij zorginstellingen, ARBO goedgekeurd meubilair een pré is. Als zorginstelling zorgt u ervoor dat uw cliënten zowel lichamelijk als geestelijk in een zo goed mogelijke conditie blijven. Maar voor u als zorginstelling is het minstens zo belangrijk dat uw medewerkers van goed kantoormeubilair gebruik kunnen maken. Uit onderzoek is immers gebleken dat ARBO goedgekeurd meubilair (gezondheids)klachten voorkomt en het werkplezier en de productiviteit bevordert. Naast het ARBO meubilair levert Inofec ook meubelen voor uw wachtkamer, entree of vergaderruimte.

Kantoormeubilair

Ruim assortiment kantoormeubelen

Inofec biedt een breed assortiment kantoormeubelen aan voor zorginstellingen, waaronder ARBO goedgekeurd kantoormeubilair. De meubellijnen InoSmart, InoPro en InoSquare zijn allemaal goedgekeurd volgens de huidige normen. Daarnaast bieden we ook 2 eenvoudigere lijnen aan, InoStandaard en InoUnivers. Tenslotte kunnen we ook de directieruimtes en vergaderruimtes binnen uw zorginstelling voorzien van een mooie inrichting.

Diverse kleuren en afmetingen

De meubellijnen die Inofec levert, zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren afmetingen. De onderstellen zijn onder meer leverbaar in de kleuren zwart, aluminium en wit. Voor de topbladen kunt u kiezen uit kleuren als peren, grijs eiken, donker eiken, wengé en wit.

Kantoormeubilair

Wachtkamer

Breed assortiment stoelen

Binnen het assortiment van Inofec vindt u een breed assortiment stoelen, fauteuils en banken voor uw wachtkamer. Van strakke en moderne stoelen tot comfortabele en luxe fauteuils. Deze stoelen zijn leverbaar in diverse uitvoeringen, afmetingen en kleuren. Een aantal modellen die populair zijn bij zorginstellingen zijn de Fan stoelen, de fauteuils en banken van de serie Vanco en de kunststof stoelen Tremo en Opal.

ARBO goedgekeurde bureaustoelen

Ook voor ARBO gekeurde bureaustoelen bent u bij Inofec aan het juiste adres. Deze bureaustoelen voldoen aan de norm NEN 1335. Ook bieden we een NPR bureaustoel aan voor een aantrekkelijke prijs. Door het gebruik van een ARBO bureaustoel voorkomt u klachten aan uw gewrichten. Tenslotte kunnen we zorginstellingen ook voorzien van vergaderstoelen, kantinestoelen en directiestoelen.

Wachtkamer

Entree/receptie

Meubilair voor uw entree of receptieruimte

In een zorginstelling is een mooie receptiebalie voor uw entree of receptieruimte onmisbaar. In het standaard assortiment van Inofec vindt u 2 balies uit de serie INORato. Eén model is halfrond en heeft een vaste afmeting. Het andere model kunt u samenstellen uit een aantal elementen. Zo kunt u zelf de gewenste afmeting van uw balie bepalen. Deze balies zijn leverbaar in de kleuren peren en wengé.

Accessoires

U wilt uw bezoekers en cliënten de mogelijkheid geven om hun jas op te kunnen hangen bij een bezoek. Hiervoor biedt Inofec een ruime keuze aan kapstokken, van een staande kapstok met een paar haken tot mobiele kapstokken inclusief paraplubak. Uw entree of receptieruimte maakt u af met een mooie kunstplant. Het grote voordeel van een kunstplant, geen onderhoud en u heeft toch groen op kantoor.

Entree/receptie

Kasten

Folderkasten en brochurekasten

Uw bezoekers of cliënten vinden zij het prettig wanneer ze iets kunnen lezen wanneer ze op hun beurt wachten. Dit kan variëren van een tijdschrift of krant tot een folder of brochure. Deze kunt u overzichtelijk kwijt in een tijdschriftenkast of folderrek. Deze folderkasten zijn in verschillende uitvoeringen en kleuren leverbaar, zoals wit, aluminium en zwart.

Overige kasten

Naast bovengenoemde kasten heeft Inofec ook diverse andere kantoorkasten in haar assortiment. Een aantal kantoorkasten die veel toegepast worden, ook binnen zorginstellingen, zijn de draaideurkasten en de roldeurkasten.

Kasten

Bovenstaande meubilair is slechts een greep uit ons uitgebreide assortiment. Kunt u een product niet vinden, dan wil dat niet zeggen dat we het niet kunnen leveren. Neemt u dan contact op met onze afdeling verkoop op 0800 – 666 33 22 of via verkoop@inofec.nl.

Gratis levering en montage van uw meubilair

Al het kantoormeubilair dat in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook al het meubilair ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoormeubelen op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×