Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantoormeubilair

Bij Inofec Kantoormeubelen treft u een uitgebreid assortiment kantoormeubilair aan voor een scherpe prijs. Dankzij dit uitgebreide aanbod kunt u iedere ruimte in uw bedrijf inrichten. Zo treft u in onze online webshop onder meer bureaus, kantoorstoelen, kantinetafels, vergaderstoelen, receptiebalies en opzetwanden. Al het kantoormeubilair dat in de webshop staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd, tenzij anders staat vermeld. U heeft de keuze uit meer dan 1000 artikelen. Inofec staat voor top kwaliteit kantoormeubilair voor een lage prijs.

Meubellijnen

Meubellijnen

In ons assortiment vindt u diverse meubellijnen die ieder een eigen karakter hebben. Door verschillende meubellijnen aan te bieden, geven wij u de mogelijkheid om kantoormeubilair te kiezen dat het beste aansluit bij uw eisen en wensen. Als u van design en minimalistisch houdt, dan is de InoSquare meubellijn zeker een goede optie. De InoPro meubellijn is van Italiaans design en de mogelijkheden van deze lijn zijn zeer divers. Een voordelige ARBO meubellijn is het kantoormeubilair van de lijn InoSmart. Bent u echter op zoek naar zeer goedkoop kantoormeubilair, dan is de InoStandaard meubellijn een goede optie.

Specifieke wensen

Voor een vrijblijvend inrichtingsadvies kunt u contact opnemen met één van onze verkoopadviseurs. Zij helpen u graag verder bij het samenstellen van het juiste kantoormeubilair.

Meubellijnen

Ruim aanbod kantoormeubilair

Uitgebreid assortiment kantoormeubilair

Inofec Kantoormeubelen heeft een uitgebreid aanbod kantoormeubilair. Ons assortiment bestaat onder andere uit diverse archiefkasten, bureautafels, bureaustoelen en nog veel meer. In de online webshop vindt u bijvoorbeeld diverse archiefkasten, zoals draaideurkasten, schuifdeurkasten en roldeurkasten. Ons assortiment kantoorstoelen is ook zeer uitgebreid. Zo leveren wij onder andere kantinestoelen, vergaderstoelen, directiestoelen en projectstoelen. Ons uitgebreide assortiment vindt u in onze online webshop.

Specifieke wensen

Het uitkiezen van nieuw kantoormeubilair kan soms best lastig zijn. Daarom kunt u geheel vrijblijvend gebruik maken van de kennis en kunde van onze verkoopadviseurs. Op basis van uw eisen en wensen werken zij een passend inrichtingsvoorstel voor u uit. Uiteraard is dit geheel vrijblijvend.

Ruim aanbod kantoormeubilair

Gratis levering en montage van uw kantoormeubilair

Al het kantoormeubilair die in de webshop van Inofec staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook al uw kantoormeubilair ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoormeubilair op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kantoormeubilair.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×