Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantoormeubels

Inofec Kantoormeubelen biedt een uitgebreid aanbod kantoormeubels aan voor voordelige prijzen. Door dit enorme assortiment aan kantoormeubels kunt u echt iedere ruimte binnen uw bedrijf van een nieuwe inrichting voorzien. De online webshop bevat onder meer archiefkasten, ergonomische bureaustoelen, verstelbare bureautafels, vergaderstoelen, kantinetafels, wachtkamerbanken en mobiele en staande scheidingswanden. Al deze kantoormeubels worden in ons magazijn op voorraad gehouden en zijn zodoende al binnen 10 werkdagen leverbaar, tenzij anders staat vermeld.

Meubellijnen

Kantoormeubels in diverse lijnen

Het assortiment kantoormeubels van Inofec bevat diverse lijnen met ieder hun eigen uitstraling. Zo vindt u altijd wel een lijn kantoormeubels die aansluit bij uw behoeftes en wensen. De kantoormeubels van de InoSmart lijn kenmerken zich door een modern en strak design en een scherpe prijs. De lijn InoSquare heeft de kenmerken minimalistisch en design. Zoekt u echter kantoormeubels met een Italiaans design, dan biedt de meubellijn InoPro uitkomst. Eén van de goedkoopste kantoormeubels zijn de meubels van de lijn InoStandaard.

Advies op maat

Het (her)inrichten blijft een vak apart. Onze adviseurs staan u dan ook graag bij bij het samenstellen van de meest passende kantoormeubels voor uw bedrijf. Neem contact op voor een vrijblijvend advies.

Meubellijnen

Voordelige kantoormeubels

Voordelige kantoormeubels

U vindt bij Inofec Kantoormeubelen een compleet assortiment voordelige kantoormeubels. De webshop bevat onder meer roldeurkasten, ladeblokken, bureaus, bureaustoelen, opzetwanden, vergadertafels, kantinestoelen en balies. Dankzij dit uitgebreide assortiment kantoormeubels kunt u iedere ruimte binnen uw kantoor van een nieuwe inrichting voorzien. Bovendien zijn alle kantoormeubels die in de webshop zijn opgenomen binnen 10 werkdagen leverbaar. Zo kunt u binnen zeer korte tijd over nieuwe kantoormeubels beschikken.

Inrichtingsadvies op maat

Heeft u op (korte) termijn plannen om uw bestaande kantoor te gaan herinrichten of een nieuw kantoor te betrekken en wenst u hier professionele begeleiding in? Neem dan geheel vrijblijvend contact met ons op. Op basis van uw eisen en wensen werken onze adviseurs een inrichtingsadvies op maat voor u uit.

Voordelige kantoormeubels

Gratis levering en montage van uw kantoormeubels

Alle kantoormeubels die in de webshop van Inofec staan, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook al uw kantoormeubels ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoormeubels op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kantoormeubels.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×