Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

U bent op zoek naar een kantoormeubelleverancier in de omgeving van Maastricht? Dat is geen probleem voor ons, want wij leveren en monteren namelijk alle kantoormeubelen gratis! Om inspiratie op te doen, kunt u naar onze webshop gaan met alle producten of alle referenties bekijken. Als u de behoefte heeft om de kantoormeubelen in het echt te zien, dan is dat geen probleem. Kom dan langs in één van onze showrooms in Roosendaal of Alphen aan den Rijn. Onze vertegenwoordigers staan graag voor u klaar om u te helpen met het vinden van de juiste kantoormeubelen.

Kantoormeubelen gratis geleverd en gemonteerd in Maastricht

Of u nu in Breda, Assen, Alkmaar, Rotterdam of Maastricht zit, wij leveren en monteren alle kantoormeubelen kosteloos. Twee werkdagen voor levering wordt u door ons gebeld dat wij uw nieuwe kantoormeubelen gaan leveren. Wanneer de monteurs bij u arriveren, zorgen zij ervoor dat alle kantoormeubelen op de juiste plek in uw kantoor komen te staan. Zodra zij klaar zijn met monteren en de meubelen op de juiste plek hebben gezet, nemen zij al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kunt u direct gebruiken maken van uw nieuwe kantoormeubelen in Maastricht.

Showroom Roosendaal


Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Showroom Alphen aan den Rijn


Linnaeusweg 1
2408 BX Alphen aan den Rijn

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: Op afspraak

Assortiment

In de webshop vindt u honderden kantoormeubelen die wij uit voorraad in Maastricht kunnen leveren. Hier vindt u onder andere tientallen archiefkasten, bureaus en bureaustoelen. Wij leveren niet alleen meubels voor uw werkplek, maar voor heel uw kantoorpand. Zo leveren wij onder andere ook meubilair voor uw kantine, receptie en vergaderzaal. Bijna alle kantoormeubelen hebben een maximale levertijd van slechts 10 werkdagen. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn.

Bekijk nu al onze referenties die wij voorzien hebben van een nieuwe inrichting en laat u inspireren!

Meer informatie

Bekijk nu online onze magazines, of vraag het magazine 'Uw Kantoor' gratis aan! Het magazine 'Uw Kantoor' wordt 4x per jaar kosteloos opgestuurd!

Meer informatie

U wilt het hele kantoor voorzien van nieuwe kantoormeubelen, maar wel in dezelfde stijl. Ontdek dan de meubellijnen van Inofec Kantoormeubelen!

Meer informatie

Ontdek nu de diverse archiefmogelijkheden met onze archiefkasten.

Meer informatie

Of u nu gaat flexwerken of liever een vaste werkplek wilt hebben, Inofec biedt voor iedere optie diverse mogelijkheden.

Meer informatie

Bekijk nu het uitgebreide assortiment bureaustoelen, waaronder diverse ARBO en NPR stoelen.

Meer informatie

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×