Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

U bent op zoek naar een kantoormeubelleverancier in de omgeving van Enschede? Geen probleem, want Inofec Kantoormeubelen levert en monteert alles kosteloos in Enschede. Wij hebben honderden kantoormeubelen die wij uit voorraad kunnen leveren. Al deze meubels hebben een maximale levertijd van 10 werkdagen. Vrijwel alle producten die in de webshop staan, hebben wij op voorraad. Wilt u de kantoormeubelen toch in het echt zien? Dat is geen probleem. Kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan de Rijn en onze vertegenwoordigers laten u graag de kantoormeubelen zien.

Kantoormeubelen gratis geleverd en gemonteerd in Enschede

Of u nu in Leiden, Dordrecht, Rotterdam, Heerenveen of Enschede zit, wij leveren en monteren alle kantoormeubelen kosteloos. U wordt twee werkdagen voor levering op de hoogte gebracht van de levering. Wanneer de monteurs bij u arriveren, zorgen zij ervoor dat alle kantoormeubelen op de juiste plek in uw kantoor komen te staan. Zodra zij klaar zijn met monteren en de meubelen op de juiste plek hebben gezet, nemen zij al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kunt u direct gebruiken maken van uw nieuwe kantoormeubelen in Enschede.

Showroom Roosendaal


Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Showroom Alphen aan den Rijn


Linnaeusweg 1
2408 BX Alphen aan den Rijn

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: Op afspraak

Assortiment

In de webshop vindt u honderden kantoormeubelen die wij uit voorraad in Enschede kunnen leveren. Dat betekent dat u al binnen 10 werkdagen een volledig nieuw ingericht kantoor kunt hebben. In de webshop vindt u diverse bureaus, bureaustoelen, scheidingswanden en ander meubilair waar u een nieuwe werkplek mee kunt creëren. Maar ook voor alle andere ruimtes in uw kantoor in Enschede hebben wij bijpassende meubelen. Denk daarbij aan uw vergaderruimte, receptie en directiekantoor. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn.

Bekijk nu al onze referenties die wij voorzien hebben van een nieuwe inrichting en laat u inspireren!

Meer informatie

Bekijk nu online onze magazines, of vraag het magazine 'Uw Kantoor' gratis aan! Het magazine 'Uw Kantoor' wordt 4x per jaar kosteloos opgestuurd!

Meer informatie

U wilt het hele kantoor voorzien van nieuwe kantoormeubelen, maar wel in dezelfde stijl. Ontdek dan de meubellijnen van Inofec Kantoormeubelen!

Meer informatie

Ontdek nu de diverse archiefmogelijkheden met onze archiefkasten.

Meer informatie

Of u nu gaat flexwerken of liever een vaste werkplek wilt hebben, Inofec biedt voor iedere optie diverse mogelijkheden.

Meer informatie

Bekijk nu het uitgebreide assortiment bureaustoelen, waaronder diverse ARBO en NPR stoelen.

Meer informatie

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×