Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

U zoekt een kantoormeubelleverancier in de omgeving van Den Bosch? Geen probleem, wij leveren en monteren alles kosteloos in 's-Hertogenbosch. Wanneer u snel nieuwe kantoormeubelen nodig heeft, kijk dan in onze webshop en bestel direct. Vrijwel alle kantoormeubelen die in de shop staan, leveren wij binnen 10 werkdagen. Wilt u toch weten hoe de kantoormeubelen eruit zien, kom dan langs in één van onze showrooms. In zowel Roosendaal als in Alphen aan den Rijn hebben wij een showroom. Onze vertegenwoordigers helpen u dan graag met het bepalen van de juiste kantoormeubels.

Kantoormeubelen gratis geleverd en gemonteerd in Den Bosch

Of u nu in Den Haag, Amsterdam, Groningen, Heerenveen of 's-Hertogenbosch zit, wij leveren en monteren alle kantoormeubelen kosteloos. Twee werkdagen voor levering wordt u door ons gebeld dat wij uw nieuwe kantoormeubelen gaan leveren. Wanneer de monteurs bij u arriveren, zorgen zij ervoor dat alle kantoormeubelen op de juiste plek in uw kantoor komen te staan. Wanneer de monteurs alle kantoormeubelen hebben gemonteerd, wordt al het verpakkingsmateriaal ook retour genomen. Zodra de monteurs weg zijn, kunt u direct gebruiken maken van uw nieuwe kantoormeubelen in Den Bosch.

Showroom Roosendaal


Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Showroom Alphen aan den Rijn


Linnaeusweg 1
2408 BX Alphen aan den Rijn

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: Op afspraak

Assortiment

In de webshop vindt u honderden kantoormeubelen die wij uit voorraad in Den Bosch kunnen leveren. Dit doen wij binnen 10 werkdagen. In de webshop vindt u diverse bureaus, bureaustoelen, kantoorkasten en ander meubilair waar u een nieuwe werkplek mee kunt creëren. Maar ook voor alle andere ruimtes in uw kantoor in Den Bosch hebben wij bijpassende meubelen. Denk daarbij aan uw vergaderruimte, receptie en directiekantoor. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn.

Bekijk nu al onze referenties die wij voorzien hebben van een nieuwe inrichting en laat u inspireren!

Meer informatie

Bekijk nu online onze magazines, of vraag het magazine 'Uw Kantoor' gratis aan! Het magazine 'Uw Kantoor' wordt 4x per jaar kosteloos opgestuurd!

Meer informatie

U wilt het hele kantoor voorzien van nieuwe kantoormeubelen, maar wel in dezelfde stijl. Ontdek dan de meubellijnen van Inofec Kantoormeubelen!

Meer informatie

Ontdek nu de diverse archiefmogelijkheden met onze archiefkasten.

Meer informatie

Of u nu gaat flexwerken of liever een vaste werkplek wilt hebben, Inofec biedt voor iedere optie diverse mogelijkheden.

Meer informatie

Bekijk nu het uitgebreide assortiment bureaustoelen, waaronder diverse ARBO en NPR stoelen.

Meer informatie

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×