Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

U bent op zoek naar een kantoormeubelleverancier in de omgeving van Breda? Geen probleem, wij zijn gevestigd in Roosendaal en leveren ook in Breda. Inofec levert en monteert alles kosteloos, dus ook bij u in Breda. In de webshop kunt u alvast inspiratie opdoen. Deze kantoormeubelen kunt u ook direct bestellen en dan worden de meubels binnen maximaal 10 werkdagen bij uw kantoor in Breda geleverd. Wilt u weten hoe al het kantoormeubilair eruit ziet? Kom dan langs in onze showroom in Roosendaal. Onze vertegenwoordigers helpen u dan graag met het bepalen van de juiste kantoormeubels.

Kantoormeubelen gratis geleverd en gemonteerd in Breda

Of u nu in Amsterdam, Utrecht, Zwolle, Almelo of Breda zit, wij leveren en monteren alle kantoormeubelen kosteloos. Twee werkdagen voor levering wordt u door ons gebeld dat wij uw nieuwe kantoormeubelen gaan leveren. Zodra onze monteurs bij uw kantoor arriveren, zorgen zij ervoor dat alle kantoormeubelen op de juiste plek in uw kantoor komen te staan. Wanneer zij klaar zijn en alle meubels op de juiste plek in het kantoor staan, dan nemen zij ook al het verpakkingsmateriaal mee retour. Dat betekent dat u van uw nieuwe kantoormeubelen in uw kantoor gebruik kan maken.

Showroom Roosendaal


Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Showroom Alphen aan den Rijn


Linnaeusweg 1
2408 BX Alphen aan den Rijn

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: Op afspraak

Assortiment

In de webshop vindt u honderden kantoormeubelen die wij uit voorraad in Breda kunnen leveren. Dit doen wij binnen 10 werkdagen. In de online webshop vindt u al een groot assortiment met bureaus, bureaustoelen, kantoorkasten en ander meubilair waar u een nieuwe werkplek mee kunt creëren. Maar ook voor alle andere ruimtes in uw kantoor in Breda hebben wij bijpassende meubelen. Denk daarbij aan uw vergaderruimte, receptie en directiekantoor. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn.

Bekijk nu al onze referenties die wij voorzien hebben van een nieuwe inrichting en laat u inspireren!

Meer informatie

Bekijk nu online onze magazines, of vraag het magazine 'Uw Kantoor' gratis aan! Het magazine 'Uw Kantoor' wordt 4x per jaar kosteloos opgestuurd!

Meer informatie

U wilt het hele kantoor voorzien van nieuwe kantoormeubelen, maar wel in dezelfde stijl. Ontdek dan de meubellijnen van Inofec Kantoormeubelen!

Meer informatie

Ontdek nu de diverse archiefmogelijkheden met onze archiefkasten.

Meer informatie

Of u nu gaat flexwerken of liever een vaste werkplek wilt hebben, Inofec biedt voor iedere optie diverse mogelijkheden.

Meer informatie

Bekijk nu het uitgebreide assortiment bureaustoelen, waaronder diverse ARBO en NPR stoelen.

Meer informatie

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×