Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

U bent op zoek naar een kantoormeubelleverancier in de omgeving van Arnhem? Geen probleem, Inofec Kantoormeubelen levert en monteert ook al haar kantoormeubelen kosteloos in Arnhem. Heeft u snel nieuwe kantoormeubelen nodig? Kijk dan in onze webshop, want bijna alle meubelen hebben een maximale levertijd van slechts 10 werkdagen. Wilt u de kantoormeubelen liever eerst in het echt zien en uitproberen? Kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn. Onze vertegenwoordigers helpen u graag met het bepalen van de juiste kantoormeubels.

Kantoormeubelen gratis geleverd en gemonteerd in Arnhem

Of u nu in Heerenveen, Emmen, Tilburg, Zoetermeer of Arnhem zit, wij leveren en monteren alle kantoormeubelen kosteloos. Twee werkdagen voor levering wordt u gebeld dat wij uw nieuwe kantoormeubelen gaan leveren. Wanneer de monteurs bij u arriveren, zorgen zij ervoor dat alle kantoormeubelen op de juiste plek in uw kantoor komen te staan. Zodra zij klaar zijn met monteren en de meubelen op de juiste plek hebben gezet, nemen zij al het verpakkingsmateriaal retour. Zo kunt u direct gebruiken maken van uw nieuwe kantoormeubelen in uw kantoorpand in Arnhem.

Showroom Roosendaal


Atoomweg 1
4706 PN Roosendaal

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: ma - vr van 08:30 - 17:00 uur

Showroom Alphen aan den Rijn


Linnaeusweg 1
2408 BX Alphen aan den Rijn

Tel: 0800 66 33 22
Fax: 0165 557 620
E-mail: verkoop@inofec.nl
Openingstijden: Op afspraak

Assortiment

In de webshop vindt u honderden kantoormeubelen die wij uit voorraad in Arnhem kunnen leveren. Dit doen wij binnen 10 werkdagen. De webshop biedt een uitgebreid assortiment bureaus, kantoorstoelen, kantoorkasten en ander kantoormeubilair. Voor vrijwel iedere ruimte in uw kantoorpand hebben wij bijpassend meubilair, bijvoorbeeld voor uw vergaderruimte, kantine en ontvangsthal. Wilt u weten wat voor u de mogelijkheden zijn, kom dan langs in onze showroom in Roosendaal of Alphen aan den Rijn.

Bekijk nu al onze referenties die wij voorzien hebben van een nieuwe inrichting en laat u inspireren!

Meer informatie

Bekijk nu online onze magazines, of vraag het magazine 'Uw Kantoor' gratis aan! Het magazine 'Uw Kantoor' wordt 4x per jaar kosteloos opgestuurd!

Meer informatie

U wilt het hele kantoor voorzien van nieuwe kantoormeubelen, maar wel in dezelfde stijl. Ontdek dan de meubellijnen van Inofec Kantoormeubelen!

Meer informatie

Ontdek nu de diverse archiefmogelijkheden met onze archiefkasten.

Meer informatie

Of u nu gaat flexwerken of liever een vaste werkplek wilt hebben, Inofec biedt voor iedere optie diverse mogelijkheden.

Meer informatie

Bekijk nu het uitgebreide assortiment bureaustoelen, waaronder diverse ARBO en NPR stoelen.

Meer informatie

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×