Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantoorkasten

Breed aanbod voordelige kantoorkasten

In de online webshop van Inofec Kantoormeubelen vindt u een breed aanbod van voordelige kantoorkasten. Een veel verkochte kantoorkast is de draaideurkast. Deze kantoorkast is uitermate geschikt voor het archiveren van ordners. Bovendien is deze kantoorkast erg voordelig. Naast draaideurkasten worden ook roldeurkasten veelvuldig gebruikt in kantooromgevingen. Het voordeel van een roldeurkast is dat deze weinig ruimte in beslag neemt. De deuren van deze kantoorkast verdwijnen namelijk in de kast. Dit in tegenstelling tot een draaideurkast waarvan de deuren naar buiten draaien. Wanneer u veel gebruik maakt van hangmappen, dan raden wij u het gebruik van dossierkasten aan. Deze kantoorkasten zijn ideaal voor het archiveren van dossiers. Al deze kantoorkasten kunt u uiteraard in vele afmetingen, modellen en kleuren eenvoudig online bestellen.

Overige kasten en kantoormeubelen

Naast bovenstaande kasten zijn er nog meer verschillende kantoorkasten. In onze webshop staan ook enkele open archiefkasten. Maar als u een aantal belangrijke documenten en papieren wilt bewaren, dan zijn de brandwerende archiefkasten hiervoor zeer geschikt. Ook voor het bewaren van papier heeft Inofec diverse ladekasten. Deze ladekasten zijn geschikt voor A0, A1, A3 en A4 papier. Inofec Kantoormeubelen levert niet alleen kasten maar nog veel meer kantoormeubelen zoals een bureautafelbureaustoelkantoorstoel en een ladeblok.

Gratis levering en montage van uw kantoorkasten

Alle kantoorkasten die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kantoorkasten ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoorkast op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kantoorkast.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×