Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantoorinrichting

Bij de inrichting van een nieuw kantoor of de vervanging van het bestaande kantoormeubilair komt heel wat kijken. Inofec Kantoormeubelen kan u veel werk uit handen nemen bij uw nieuwe kantoorinrichting. Onze verkoopadviseurs werken uw wensen en eisen m.b.t. de kantoorinrichting uit in een compleet inrichtingsvoorstel inclusief offerte. Daarnaast is al het kantoormeubilair in onze webshop direct uit voorraad leverbaar. Uw nieuwe kantoorinrichting wordt gratis en volledig gebruiksklaar opgeleverd, zodat u direct aan de slag kunt.

Kantoorinrichting

Nieuwe kantoorinrichting

Inofec biedt een breed assortiment aan kantoorinrichting aan binnen haar online webshop. En wanneer u het niet in de webshop kunt vinden, wil dat niet zeggen dat we het niet kunnen leveren. Informeer in dat geval bij onze afdeling verkoop. Wij kunnen nagenoeg alles leveren op het gebied van kantoorinrichting, van bureautafels tot archiefkasten en van directiestoelen tot vergadertafels. Onze adviseurs zijn gespecialiseerd op het gebied van kantoorinrichting. Dit is toch een vak apart en zij nemen u deze zorgen graag voor u uit handen.

Ruime keuze

Door het ruime aanbod aan meubellijnen kunt u uw nieuwe kantoorinrichting geheel afstemmen op uw eigen wensen en persoonlijke smaak. De verschillende lijnen kantoormeubilair zijn leverbaar in veel verschillende kleuren.

Kantoorinrichting

Complete kantoorinrichting

Naast bovenstaande kantoorinrichting heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer verschillende kantoormeubelen. In onze webshop staat ook inrichting voor uw kantine, garderobe, archief of wachtruimte. Kortom, Inofec biedt niet alleen een compleet assortiment kantoorinrichting aan, maar ook alle andere ruimtes binnen uw bedrijf kunnen wij van een inrichting voorzien.

Gratis levering en montage van uw kantoorinrichting

De kantoorinrichting die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kantoormeubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoorinrichting op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kantoorinrichting.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×