Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantoorbureaus

Inofec Kantoormeubelen heeft diverse kantoorbureaus voor u in haar online webshop staan. Deze kantoorbureaus hebben wij onderverdeeld in een aantal meubellijnen. Iedere meubellijn heeft zo zijn eigen karakter en vormgeving. Als u de bureaus snel nodig heeft voor uw kantoor, dan kunnen wij deze kantoorbureaus al binnen 10 werkdagen leveren. U hoeft deze ook niet te monteren, want dat doen onze monteurs geheel gratis.

Ruim assortiment kantoorbureaus

Inofec Kantoormeubelen heeft een ruim assortiment kantoorbureaus in haar online webshop. Een populaire lijn is de meubellijn InoSmart. Deze lijn bevat een aantal kantoorbureaus die voldoen aan de ARBO normering. Dit betekent dat u deze kantoorbureaus in hoogte kunt verstellen. Ook de kantoorbureaus van de lijnen InoPro en InoSquare zijn in hoogte verstelbaar. Zodoende kunt u per medewerker de gewenste werkhoogte van de kantoorbureaus instellen. De kantoorbureaus van de lijn InoStandaard daarentegen hebben een vaste hoogte, maar zijn ook weer een stuk voordeliger.

Overige kantoorbureaus

Naast bovenstaande kantoorbureaus heeft Inofec Kantoormeubelen nog meer verschillende bureaus. In onze webshop staan ook enkele hoekbureaus, vergadertafels en aanbouwtafels. Voor vergaderingen hebben wij een aantal vergadertafels en voor uw kantine kunt u kiezen uit een aantal kantinetafels. Kortom, Inofec heeft heel veel verschillende soorten bureautafels die geschikt zijn voor uw bedrijf. Bekijk nu alle bureautafels online.

Gratis levering en montage van uw kantoorbureaus

Alle kantoorbureaus die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kantoorbureaus ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoorbureau op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe Inofec kantoorbureaus.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×