Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Whiteboards

Whiteborden in diverse afmetingen

Inofec Kantoormeubelen heeft een zeer ruime keuze aan whiteboards in haar online assortiment. Er zijn al whiteboards leverbaar vanaf €22,50 exclusief BTW. De kleinste whiteboards hebben een afmeting van 60x45cm. Zoekt u echter een whiteboard met een groter formaat, dan is dit ook geen enkel probleem. Wij leveren whiteboards met een afmeting 300x155cm en alles wat hier tussenin zit. U kunt kiezen tussen twee verschillende materialen, gelakte en geëmailleerde whiteboarden. Indien u het whiteboard intensief gaat gebruiken, adviseren wij u te kiezen voor een geëmailleerd whiteboard. Een geëmailleerd whiteboard is namelijk duurzamer en bovendien krast het minder dan een gelakt whiteboard. Dus wanneer u het whiteboard slechts sporadisch gebruikt, zal een gelakt bord volstaan. Alle whiteboards die u in onze webshop staan, worden binnen slechts 10 werkdagen bij u geleverd. Dus wanneer u snel en voordelig whiteboards wilt kopen, dan bestelt u deze via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen. Evenals bijbehorende accessoires, zoals stiften, magneten en wissers voor uw whiteboard.

Whiteboards worden gratis geleverd

Alle whiteboarden worden gratis geleverd door ons. Hier hoeft u dus geen extra kosten voor bij te betalen. Bovendien zijn alle whiteboards al binnen 10 werkdagen leverbaar, doordat de borden in ons magazijn op voorraad worden gehouden. Hierdoor hoeft u nooit lang te wachten op uw bestelling. Op de dag van levering hoeft u enkel aan te geven in welke ruimte(s) u de whiteboards geleverd wilt hebben en onze bezorgers plaatsen de borden netjes in de gewenste ruimte(s). De whiteboards worden ongemonteerd in de verpakking geleverd. Er dienen namelijk gaten in de muur geboord te worden en dit dient u zelf te verzorgen.

Naast whiteboards vele andere kantoormeubelen

Whiteboarden zijn slechts één van de vele presentatiemiddelen. Inofec biedt ook verschillende kantelborden, prikborden, combiborden en flip-overs aan in haar assortiment. Naast presentatiemateriaal hebben we ook meubilair voor onder meer uw kantoorruimtes, spreekkamers, conferentieruimtes, wachtkamer en entree. Met de meubels van Inofec kunt u iedere ruimte in uw kantoor inrichten. Komt u hier zelf niet aan uit en wenst u hulp? Geen probleem, onze verkoopadviseurs komen graag bij u langs en werken op basis van uw input een passend inrichtingsadvies voor u uit. Bovendien krijgt u maar liefst 5 jaar garantie op al onze kantoormeubelen.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×