Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Ladeboxen

Ladeboxen, ideaal om documenten binnen handbereik op te bergen

Ladeboxen zijn ideaal om documenten en papieren te ordenen. Daarnaast zijn deze ladeboxen ook goed te gebruiken als postvakken. U plaatst de ladeboxen eenvoudig in een kast of op een bureautafel. De ladeboxen zijn bovendien stapelbaar, zodat u meerdere ladeboxen op elkaar kunt zetten. U kunt deze ladeboxen bestellen in 2 uitvoeringen, namelijk met 5 of met 7 laden. Daarnaast zijn de ladeboxen verkrijgbaar in de kleuren grijs en zwart. Alle ladeboxen worden binnen 10 werkdagen gratis bij u geleverd. Wij kunnen dit garanderen, omdat wij de ladeboxen in ons magazijn op voorraad houden. Bovendien worden alle ladeboxen volledig gebruiksklaar opgeleverd. U bestelt uw nieuwe ladeboxen snel en eenvoudig via de webshop van Inofec Kantoormeubelen.

Gratis levering van uw ladeboxen

De ladeboxen leveren wij gratis. U wordt achteraf dus niet meer geconfronteerd met bijkomende kosten voor de levering of montage. Twee dagen voor levering wordt u door ons geïnformeerd over de afleverdatum. De ladeboxen worden door onze bezorgers netjes voor u uitgepakt. Bovendien nemen wij al het verpakkingsmateriaal retour, zodat u niet in de rommel achterblijft. Alle verpakkingsmaterialen worden vervolgens op een milieuvriendelijke manier afgevoerd.

Nog meer kantoormeubelen

Het assortiment ladeboxen is maar een heel klein deel van ons totale assortiment. Wij zijn gespecialiseerd in kantoormeubelen. Deze meubelen kunt u voor meerdere ruimtes in uw bedrijfspand gebruiken. Voor uw kantoor leveren wij onder meer diverse archiefkasten, bureaus en kantoorstoelen. Maar ook voor andere ruimtes in uw pand leveren wij specifieke producten. Zo kunt u bij ons ook terecht voor fauteuils, lockerkasten, opzetwandenzadelkrukken en vele andere kantoormeubelen. Inofec levert niet alleen kantoormeubelen, maar heeft ook een breed assortiment schoolmeubilair. Wilt u weten wat alle mogelijkheden zijn, neem dan contact op met één van onze verkoopadviseurs.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×