Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Flip-overs

Flip-overs koopt u eenvoudig online bij Inofec Kantoormeubelen

Ook voor flip-overs bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Tijdens een presentatie of werkoverleg is een flip-over bijna onmisbaar. U kunt er even snel wat aantekeningen op maken en zaken eenvoudig visualiseren. De flip-overs die Inofec in haar assortiment heeft zijn al leverbaar vanaf € 75,- exclusief BTW. Alle flip-overs zijn voorzien van een bord van geëmailleerd staal. Het voordeel hiervan is dat het bord extra duurzaam is en minder krast dan een bord van gelakt staal. Uiteraard zijn alle flip-overs uitgevoerd met een stevige papierklem en verplaatsbare papierhaken. Enkele flip-overs zijn uitgerust met een statief, maar we hebben ook flip-overs met een verrijdbare kruisvoet welke is voorzien van 2 geremde wielen. In onze webshop vindt u eveneens papier, magneten en stiften voor uw flip-over. Uw nieuwe flip-over bestelt u snel en eenvoudig via de online webshop van Inofec Kantoormeubelen. De levertijd van onze flip-overs bedraagt slechts 10 werkdagen. Ze worden namelijk in ons magazijn op voorraad gehouden om zo een snelle levertijd te kunnen garanderen. Hieronder treft u een overzicht van de verschillende flip-overs.

Levering en montage gratis

Alle flip-overs die u bij Inofec bestelt, worden gratis geleverd en gemonteerd en dat binnen slechts 10 werkdagen. U hoeft enkel aan te geven in welke ruimte de flip-overs geplaatst mogen worden en onze bezorgers nemen u verder alle zorgen uit handen. Ter plaatse wordt de verpakkingsmaterialen verwijderd en door ons retour genomen, zodat dit op een milieuvriendelijke wijze verwerkt kan worden. Vervolgens worden de flip-overs volledig gemonteerd, zodat u ze na levering direct in gebruik kunt nemen.

Breed assortiment kantoormeubelen

Naast flip-overs heeft Inofec nog vele andere kantoormeubelen in haar assortiment. We hebben niet alleen een ruim assortiment aan presentatiemateriaal, maar ook voor producten zoals bureaustoelen, archiefkasten, ladeblokken, kantoortafels en vergaderstoelen bent u bij ons aan het juiste adres. Met het kantoormeubilair van Inofec kunt u iedere ruimte in uw kantoor van een nieuwe inrichting voorzien. En niet alleen de kantoorruimtes, maar ook uw kantine, entree, wachtkamer, spreekkamer of directiekantoor kunnen we van een mooie nieuwe inrichting voorzien. Wilt u de kantoormeubelen eerst zelf even zien? Geen probleem, u bent van harte welkom in onze showroom. Maar onze adviseurs komen ook graag bij u op locatie langs voor een inrichtingsadvies op maat.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×