Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantoorbalies

Een mooie kantoorbalie is onmisbaar in uw bedrijf. Zo kunt u uw bezoekers op een professionele manier ontvangen en te woord staan. Inofec Kantoormeubelen heeft diverse kantoorbalies in haar assortiment variërend in kleur en afmeting. De kantoorbalies die in de online webshop staan, zijn binnen 10 werkdagen leverbaar. Deze kantoorbalies worden gratis geleverd en gemonteerd door ons team van bezorgers.

Kantoorbalies InoRato

Dat een kantoorbalie niet duur hoeft te zijn, bewijzen de kantoorbalies van Inofec. De kantoorbalies InoRato zijn van uitstekende kwaliteit en dat voor een scherpe prijs. Er zijn 2 verschillende modellen balies leverbaar. Het ene model is halfrond en heeft een vaste afmeting. Het andere model is samen te stellen uit diverse losse elementen, zodat u zelf de gewenste afmeting van uw kantoorbalie kunt bepalen. Van deze kantoorbalie is een hoekelement te bestellen, naast een aantal aanbouwelementen. De kantoorbalies InoRato zijn verkrijgbaar in de kleuren wengé en peren.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse kantoorbalies en ontvangstmeubilair levert Inofec nog vele andere kantoormeubelen. In ons assortiment vindt u bijvoorbeeld ook verschillende kantoormeubelen, directiemeubelen en kantinemeubelen. Daarnaast levert Inofec ook een uitgebreid assortiment aan kantoorkasten, ladeblokken en bureaustoelen. Inofec kan iedere ruimte in uw bedrijf inrichten en dit binnen slechts 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw kantoorbalies

Alle kantoorbalies die in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kantoorbalies plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantoorbalie op de gewenste plaats in uw kantoor. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe kantoorbalie van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×