Bel voor vragen of advies naar
0800 - 666 33 22

Kantinemeubelen

Uw kantineruimte wilt u graag op een passende wijze inrichten. Inofec heeft daarom een assortiment kantinemeubelen om uw kantinekamer compleet in te richten. Het kantinemeubilair bestaat uit diverse meubelen, zoals kantinetafels en kantinestoelen. De kantinemeubelen die in onze webshop staan, worden binnen 10 werkdagen geleverd.

Voordelige kantinemeubelen

Wanneer u op zoek bent naar kantinemeubelen, dan bent u bij Inofec Kantoormeubelen aan het juiste adres. Ons assortiment bevat onder meer kantinetafels, kantinestoelen en barkrukken. Met name kantinestoelen bepalen de uitstraling van uw kantine. Door voor felle kleuren te kiezen, krijgt uw kantine een frisse en eigentijdse uitstraling. Wenst u echter meer rust, kies dan voor kantinestoelen in neutrale kleuren. Vaak worden kantinestoelen in het kunststof besteld daar deze gemakkelijk in het onderhoud zijn. Om wat meer variëteit in uw kantinemeubelen aan te brengen, kunt u naast kantinestoelen, ook barkrukken toepassen. Als vanzelfsprekend mogen kantinetafels uiteraard ook niet ontbreken. Deze zijn verkrijgbaar in meerdere afmetingen en kleuren.

Diverse kantoormeubelen

Naast diverse kantinemeubelen levert Inofec honderden kantoormeubelen. Zo leveren wij ook divere directiemeubelen en bureautafels. Voor uw kantoor hebben wij ook tientallen kantoorkasten en bureaustoelen. Inofec kan iedere ruimte in uw kantoor inrichten en dit kan al binnen 10 werkdagen.

Gratis levering en montage van uw kantinemeubelen

Al het kantinemeubilair dat in de webshop van Inofec Kantoormeubelen staat, wordt binnen 10 werkdagen geleverd. Naast deze snelle levering monteren de bezorgers van Inofec ook alle kantinemeubelen ter plaatse. De monteurs plaatsen uw nieuwe kantinemeubels op de gewenste plaats in uw bedrijf. Na het monteren nemen onze bezorgers ook al het verpakkingsmateriaal mee retour, zodat dit op een milieuverantwoorde wijze verwerkt kan worden. Dit betekent dat u direct gebruik kunt maken van uw nieuwe kantinemeubelen van Inofec.

De website van Inofec maakt gebruik van cookies om instellingen te onthouden. Meer info

×